“Bio sam joj prvi”: Spavao je sa ĆERKOM svoje devojke, ujutru se ŠOKIRAO, a nakon burne noći ima DILEMU

Zanimljivosti

“Bio sam joj prvi”: Spavao je sa ĆERKOM svoje devojke, ujutru se ŠOKIRAO, a nakon burne noći ima DILEMU

On je raskinuo sa svojom devojkom, no, ubrzo se našao pred velikom dilemom

Jedan muškarac podelio je 2018. godine svoju ispovest u kojoj je otkrio kako je probao “zabranjeno voće”, kada je jednom prilikom stupio u intimne odnose sa ćerkom svoje devojke.

– Pijan sam spavao sa ćerkom moje partnerke, a kad sam se probudio sledećeg jutra, ničeg se nisam sećao. Isprva sam mislio da sam spavao sa svojom devojkom, ali video sam oko sebe odeću koju nisam prepoznao te sam shvatio da nešto nije u redu. Moja partnerka ima 37 godina, a ja 38. Zajedno smo četiri godine. Ona ima osamnaestogodišnju ćerku, a kad sam shvatio da sam sa njom spavao, bilo mi je loše. Nisam mogao da verujem da sam se probudio u spavaćoj sobi njene ćerke – rekao je on tada.

– Kad je ušla u sobu, ležao sam u krevetu. Nešto je govorila, no meni je zujalo u ušima, nisam mogao da se skoncentrišem. Osećao sam se kao da gledam usporeni snimak. Izašao sam iz kreveta, otišao u kupatilo i gledao svoj odraz u ogledalu. Bio je to čudan osećaj, kao da to nije moj odraz. Uzeo sam peškir, omotao se njime i vratio se u sobu. Osećao sam se kao da ću da povratim. Ona se nasmejala i rekla mi da joj je to bio prvi se*s te da je bilo fantastično, sto puta bolje nego što je zamišljala da će biti. Molio sam je da se skloni, a ona me je zagrlila i tiho ponavljala da je samo zagrlim. Popustio sam, ne znam kako, no opet smo imali se*s – priznao je on.

– Ležali smo u krevetu kad mi je rekla da me njena mama vara na svakom poslovnom putovanju. Nisam mogao da verujem, sve ovo mi je bilo nezamislivo. Tog dana se moja partnerka vratila sa poslovnog puta i čim je ušla u kuću, kao da je osetila da nešto nije u redu. I nije bilo. Pitao sam je šta je, a ona je priznala da spava sa drugim muškarcima jer se nikad nismo vezali jedno za drugo niti bili u monogamnoj vezi. Rekao sam joj da sam spavao sa njenom ćerkom, na šta je poludela. Posvađala se sa njom, pokupila svoje stvari i otišla. Da li da nastavim da se viđam sa njenom ćerkom? – zapitao se zbunjeni muškarac. (objektiv.rs)