Ćerka (8) pokušala da zaustavi majku da pijana sedne za volan: U narednom trenu brutalno joj se osvetila

Svijet

Ćerka (8) pokušala da zaustavi majku da pijana sedne za volan: U narednom trenu brutalno joj se osvetila

Jedan prolaznik sve je video i odmah se umešao u horor scenu

Četrdesetčetvorogodišnja Erin Garsija iz okoline Los Anđelesa uhapšena je u petak nakon što je utvrđeno da je pijana vozila automobil, kao i da je ćerku vukla punih 50 metara po betonu.

Okrutna majka u potpunom rastrojstvu sela je za volan iako ju je ćerka molila da to ne čini jer je videla da je ova pijana.

Majka nije želela da je posluša, pa je ćerka stavila ruku kod spuštenog prozora kako bi majku sprečila da upali kola i doda gas.

Ne samo što ćerku nije poslušala, već je majka iz pakla zatvorila prozor tako da ćerkina ruka bude blokirana da je izvuče, a onda je tako vozila oko 50 metara vukavši nesrećnu devojčicu po putu.

– Garsija je videla ćerku da ne može da izvuče ruku i uprkos tome, umalo je izazvala tragediju. Da nije bilo prolaznika koji je video scenu i momentalno se umešao u nju, ko zna kako bi se ovo sve završilo. Probao je da zaustavi Garsiju, na kraju je i njega zakačila kolima – kažu iz policije gradića Plasentija u Kaliforniji.

Erin Garsija pronađena je kako se pijana krije u žbunju u dvorištu svoje majke koja je živela blizu puta. Devojčica je na sreću samo ugruvana.

– Majka je uhapšena i sledi joj izlazak pred sud. Za ovakve stvari nema tolerancije. Napravila je nekoliko ozbiljnih prekršaja i biće adekvatno kažnjena – rekli su iz policijske stanice u Plasentiji.

Kalifornija se u 2021. žestoko bori protiv bilo kakvog porodičnog nasilja, a kontrole vozača na ulicama širom američke države udvostručene su u drugom delu godine. (objektiv.rs)