Ono nije moja kćerka, muka mi je šta radi: Majka Mensurove maloljetnice ne izlazi iz kuće, ne jede, završila u bolnici!

Showbizz

Ono nije moja kćerka, muka mi je šta radi: Majka Mensurove maloljetnice ne izlazi iz kuće, ne jede, završila u bolnici!

Maloljetna učenica “Zadruge” Milica Veselinović (17) i Mensur Ajdarpašić nakon ulaska u rijaliti stupili su u vezu, a ubrzo su imali i vrelu akciju prije kamerama što je njenu majku duboko potreslo.

Majka maloljetne Milice (17), Ana Veselinović, danima ne može da dođe sebi zbog kćerkinog ponašanja u petoj sezoni “Zadruge” koja je ušla u Bijelu kuću kako bi pokazala da sve djevojke nisu istu – lakog morala, a onda ubrzo i imala intimne odnose pred kamerama sa Mensurom Ajdarpašićem.

– Ana danima ne može da se sastavi. Samo plače, sramota je da izađe iz kuće – proklinje dan kad je njena kćerka odlučila da uđe u rijaliti. Ona joj je govorila da nije to za nju, da je mlada i neiskusna, ali Milica joj je obećavala da će biti dobra i da je neće obrukati. Međutim sve je ubrzo palo u vodu, nijedno obećanje dato mami nije ispunila. To je Anu mnogo povrijedilo i stalno ponavlja istu rečenicu kad upali TV: “Ovo nije moja kćerka, muka mi je kad gledam šta radi” – govori izvor i nastavlja:

– Milicina mama nije dobro ni fizički ni psihički, odbija da jede zbog čega joj se pogoršalo zdravstveno stanje, pa je i nedavno završila u Hitnoj zbog visokog pritiska.

Inače, Ana se ranije oglasila za domaće medije i otkrila kako je reagovala na kćerkino slobodnije ponašanje u rijalitiju.

– Trudim se da budem dobro, koliko god je to moguće. Nikako to nisam očekivala od nje, mislila sam da ne postoji šansa da moje dijete uradi tako nešto. Stvarno sam razočarana ponašanjem svoje kćerke, teško mi je. Više ništa ne može da me iznenadi – počinje Miličina majka i otkriva da je njena nasljednica do sada imala samo jednu ozbiljnu vezu, protiv koje su bili ona i njen suprug.

– Moja kćerka je imala samo jednu vezu da ja znam. Godinu i po dana je bila s tim dečkom, ja nisam bila za tu vezu, ali je ona tog dečka mnogo voljela. Mi smo o našem djetetu uvijek vodili računa, bila nam je pred očima, imala je samo malo problemčića u školi kada se zaljubila u tog dečka. Ode u Paraćin u školu i stalno se tamo viđa sa njim, a mi nismo dozvoljavali da se viđa sa njim. Nije nam se taj dečko svidio, zbog nekih porodičnih problemčića, ne bih sada to otkrivala. Plašili smo se šta sve može tu da bude. Plašili smo se da ne napusti školu i ne pobjegne sa njim, da se ne uda… Milica se nikad nije upuštala tek tako u neke veze. Pričala mi je da mora s nekim prvo da bude prijatelj. Nikad nisam čula da je Milica bila s nekim na jedno veče. Ne znam šta joj se desilo… – kaže Ana, a o tome što njenu nasljednicu upoređuju sa Minom Vrbaški imala je da poruči:

– Daleko bilo da mi je kćerka kao Mina Vrbaški, ona ima celu istoriju iza sebe, o kojoj je i javno govorila – rekla je Veselinovićka i otkrila da li bi uprkos svemu prihvatila Mensura kao dečka svoje ćerke.

– Rano je da ja sad sudim o nekome. Meni se nije dopalo Mensurovo ponašanje prema Mini, dok su oni bili zajedno u Zadruzi, tako bi se možda ponašao i prema Milici. Plašim se za svoje dijete, mnogo je brzo i na loš način ušla u tu vezu sa Mensurom. Ni u ludilu nisam očekivala sve to od nje. Iznevjerila me je, da nije moja svašta bih rekla, a njoj ću u oči svašta i da kažem – kaže Ana i otkriva da je zbog kćerke čak završila i u Hitnoj.

– Ja sam poslije trećeg dana od Miličinog ulaska u Zadrugu završila u Hitnoj zbog visokog pritiska. Ja više nisam mogla da podnesem to. Možda se desila ljubav, ali njoj ipak takvo ponašanje ne priliči, ne mogu da je prepoznam – rekla je za Pink.rs Ana Veselinović. (blic.rs)