Veliko srce Marine Tucaković: Godinama pomagala ovom čovjeku, a posluzi davala 2.000 eura!

Showbizz

Veliko srce Marine Tucaković: Godinama pomagala ovom čovjeku, a posluzi davala 2.000 eura!

Tekstopisac Marina Tucaković je preminula 19. septembra u 67. godini poslije teške bolesti.

Napisala je preko 4000 tekstova, i na taj način obilježila karijere mnogim pjevačima sa naše javne scene. Iako nije voljela previše da se eksponira u javnosti, poznato je da je oduvijek voljela da pomaže ljudima i da je bila mekog srca.

Ona je svesrdno pomagala Miroslavu Tanasijeviću, koji je godinama radio za nju i sa kojim se okumila. Pored toga što ga je redovno plaćala za obavljanje fizičkih poslova u kući, kao i za povremeno pomaganje u komponovanju i pisanju, odlučila je da za njegovu slavu potroši 2.000 eura.

– Godinama to radim jer smo Miroslav i ja kumovi. Krstila sam mu sve četvoro djece. Preuzela sam pripremanje njegove slave i zaista se potrudim da im napravim razne vrste jela i obezbijedim hranu i piće za njegove goste, ali i da im ostane u izobilju kada prođu svečani dani – ispričala je ona 2014. godine.

Podsjetimo, Marina je bitku poslije teške bolesti u 67. godinu. Najpoznatiji srpski tekstopisac posljednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gdje je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus. (blic.rs)