Mislila da je sama s dečkom kad je iz ORMARA izašao cimer: Videla šta drži u ruci, pa joj se sve smučilo

Svijet

Mislila da je sama s dečkom kad je iz ORMARA izašao cimer: Videla šta drži u ruci, pa joj se sve smučilo

Sve joj se u trenutku smučilo

Devojka čiji je identitet zaštićen prijavila je svog dečka Džošuu Holisa i njegovog cimera Luka Čafera iz engleskog grada Derbija za se*sualno uznemiravanje i prevaru.

Engleskinja se našla u užasnoj situaciji kada je, verujući da je sama u sobi sa Džošuom krenula da se skida, da bi u narednom momentu Luk izašao iz ormara držeći svoj mobilni telefon u ruci.

– Dobro veče, gospođice – rekao je Luk smejući joj se u lice, a onda je izašao iz sobe.

Devojka je bila toliko besna na Džošuu da je napustila njegovu sobu, raskinula s njim i prijavila ih policiji.

Džošua i Luk su mladi studenti policajci koji samo što su počeli da upoznaju rad u službi, a sada im zbog ove smicalice preti trajno izbacivanje s posla.

Ono što im dodatno otežava situaciju je što su kod njih dvojice pronađene prepiske, tačnije grupa na Instagram četu čiji su deo bili a koja se bavi se*sualnim uznemiravanjem žena. Još gore, na četovanju su hvalili i sil*vanje kao “metod” kažnjavanja neposlušnih devojaka.

Ispostavilo se da su cimeri već jednom ovako nešto uradili, te da je nesrećna devojka bila meta njih dvojice.

Istražitelj zadužen za slučaj Dejvid Ring istakao je za tamošnje medije da je devojka verovala da je sama u sobi sa Holisom, te da ju je zatekao kako žurnim hodom i bosonoga brzo napušta kampus.

– Posle desetak minuta boravka u sobi Holisa, iz ormara je izašao njegov cimer. Rekla nam je da je on držao telefon u ruci i da je delovalo kao da je snima. Gledao je navodno u ekran kako bi ugao snimanja bio što bolji. Navodno je još jedan student bio u drugom ormaru sakriven, ali to još nije potvrđeno. Sve su smislili da bi posle u obliku ‘prenka’ okačili na društvene mreže – kaže Ring.

On dodaje kako je devojku najviše pogodilo što se njen dečko smejao “šali” koju ona nije doživela na takav način.

– Holis i Čafer su potom okačili snimak na Instagram dobivši za njega neke podrugljive ali i komentare kojima su ih drugi hvalili za ideju. Analizom je utvrđeno da je ta prepiska imala i svoju istoriju. Pronašli smo razgovore neke od tih momaka koji su jedni druge hrabrili da snime ovako nešto. Da navuku devojke na se*s, a onda da se ispostavi da je tu u sobi još neko. Komentari su toliko užasni i ponižavajući na temu devojaka s kojima su se susretali da će oni svakako biti kažnjeni. Najbolnije od svega je što se radi o momcima koji su bili viđeni za policajce grada Derbija – kaže Ring. (objektiv.rs)