Zabavljao se u isto vreme sa dve žene: Priredile su mu NEZABORAVNU OSVETU, a sebi uživanje

Zanimljivosti

Zabavljao se u isto vreme sa dve žene: Priredile su mu NEZABORAVNU OSVETU, a sebi uživanje

Suparnice koje nisu znale jedna za drugu postale su prijateljice

Kristen Bišop (33) i Sofi Miler (26) zabavljale su se u isto vreme sa izvesnim Adamom, a da to nisu znale.

Kada su saznale tu nevervoatnu istinu, nisu bile ljute jedna na drugu, već su zajedničkim snagama htele da se osvete čoveku sa kojim su se zabavljale, a uz to su i sebi dale oduška.

Kristen je otkrila da je Adam vara kada ga je pozvala da ga pita da li da podgreje pasulj ili da ga baci, a u tom trenutku javila se Sofi.

Da bi mu se i jedna i druga osvetile, smislile su pakleni plan.

Kristen i Adam su, naime, planirali osmodnevno putovanje u Istanbul, a kada su došli na aerodrom, rekla mu je da zna da je vara sa Sofi, na šta je on ostao zapanjen.

U tom trenutku pojavila se i Sofi, koja je zajedno sa Kristen otputovala u Tursku umesto Adama.

– Saznala sam da uporedo ima još jednu vezu četiri dana pre putovanja i ne znam kako mi je ovo palo na pamet. UIglavnom, Sofi i ja smo se fenomenalno provele u Istanbulu. Od tenutka kada smo se upoznale, videle smo da smo po svemu slične, a povezale su nas nesrećne okolnosti – rekla je Kristen, inženjer iz Hjustona, dodajući da je ovo osmodnevno putovanje sa svojom suparnicom bilo i više nego sjajno i da je pronašla prijateljicu, prenosi Dejli star.

Kristen je, inače, Adama upoznala na sajtu za upoznavanje prošle godine, a nakon godinu dana veze, rezervisali su odmor u Turskoj.

Možda bi zajedno i otišli da se Sofi nije javila na Adamov telefon u momentu kada ga je pozvala zbog pasulja.

Avionske karte, kao i hotelske rezervacije u Turskoj, Kristen je umesto Adamovog promenila na Sofino ime, a sada već bivšem dečku poručila je da je više nikad ne zove.

Druga njegova ljubavnica, Sofi, takođe nije znala za njegovu vezu sa Kristen, a i ona je nakon toga odlučila da ga ostavi, s tim što je i njoj bilo drago jer je upoznala novu prijateljicu. (objektiv.rs)