Mlada iz Šapca doživela ŠOK: Zatekla mladoženju sa prijateljem, ZGROZILA se zbog onog što su radili

Ispovijesti

Mlada iz Šapca doživela ŠOK: Zatekla mladoženju sa prijateljem, ZGROZILA se zbog onog što su radili

Ova Šapčanka potražia je čak i pomoć stručnjaka, a savet koj je dobila takođe je podelila sa ljudima

Ovo je priča o ženi iz Šapca koja je na dan svog venčanja uhvatila pijanog muža kako se ljubi sa prijateljem. Sve to ju je zabrinulo i uzdrmalo, pa nije sigurna da li treba da ostane sa njim u braku. Ona je svoju ispovest podelila 2017. godine, a mi je prenosimo u celosti:

On smatra da nije ništa strašno i da preterujem. Momak sa kojim sam ga videla u klinču je njegov stari prijatelja sa faksa. U tom trenutku delovali su pijano, vikali su, galamili i smejali se. Kune se da nije homo*eksualac, njihovi prijatelji, takođe, smatraju da je to bila samo šala i da ne predstavlja ništa ozbiljno, ali meni je taj poljubac delovao prilično ubedljivo. Držali su se kao pravi ljubavnici i bili su užasnuti kada su me videli.

Upravo smo se vratili sa medenog meseca, koji je bio prava noćna mora. Odmah sam mu rekla da ne želim da spavamo zajedno, pa smo uzeli odvojene krevete. Nije se bunio, niti je pokušao da me dodirne. Jeli smo u različito vreme i mimoilazili se u sobi. Juče je seo da razgovara sa mnom i poručio mi da moramo ovom braku da damo šansu. Ima li smisla posle svega?

Plašim se da je pristao da se oženi sa mnom, jer je na taj način hteo da impresionira svoje roditelje. Oni su bogati i očekuju od njega da preuzme porodični biznis.

Ne želim da budem iskorišćenja. Tu su i moji dragi roditelji. Uložili su sve što imaju u moje venčanje. Oni ne znaju ništa o tome i osećam grižu savesti, jer ispada da su uzalud potrošili novac.

Ova Šapčanka potražia je čak i pomoć stručnjaka, a savet koj je dobila takođe je podelila sa ljudima.

Evo šta joj je rekao:

Zapamti da te tvoji roditelji vole. Oni bi defintivno bili užasnuti činjenicom da nisi srećna i da patiš. Možda su potrošili dosta novca za venčanje, ali šta je novac u poređenju sa tvojim trenutnim stanjem. Objasni im šta se dogodilo i, ako će ti biti lakše, ponudi im da vratiš pare.

Ono što ne smeš da uradiš je da ostaneš u lažnom braku sa čovekom, koji nije bio iskren prema tebi. Ne znam šta se dešava u njegovoj glavi i šta oseća u srcu. Nisi slepa, znaš šta si videla i to nije bila optička varka. Veoma je jadno ako je odlučio da se oženi samo da bi zadovoljio roditelje i opravdao sopstvenu sliku u javnosti, jer ni on neće biti srećan u takvom braku.

Razgovaraj s njim i roditeljima. Šta god da se desi, ne dozvili mu da te zlostavlja, ucenjuje ili uverava te da ti čini uslugu ovim brakom, jer ti zaslužuješ mnogo više od toga. (objektiv.rs)