(VIDEO) Kralj na kraljevima: Bosanac zbog žene napravio pokretnu kuću – “Dosadilo mi je slušat”

Svijet

(VIDEO) Kralj na kraljevima: Bosanac zbog žene napravio pokretnu kuću – “Dosadilo mi je slušat”

Da je Bosna i Hercegovina nepresušan izvor inspiracije i zdrave zafrkancije više uopće nije upitno. Priča Vojina Kusića iz Srpca, malog mjesta u Bosni i Hercegovini na granici s Hrvatskom . apsolutni je hit. Naime, Vojin je zbog čestog ‘zanovijetanja’ svoje žene, odlučio – ni manje, ni više – sagraditi pokretnu kuću.

“Kad sam počeo graditi kuću žena je rekla da želi spavaću sobu pored puta da je bude sunčeve zrake i da dnevni boravak bude prekoputa. Onda joj je to dosadilo. Htjela je vidjeti tko ulazi u dvorište. Pa sam pregrađivao zid i radio dnevni boravak s druge strane. Dosadilo mi je, čas hoće s ove, čas s one strane. Onda sam se odlučio na ovo”, govori Vojin o pokrektnoj kući, u videu koji je već sad hit u regiji.

“Sad se kuća okreće pa neka vidi kako će” – dodaje Vojin, koji je rotirajuću kuću većinom projektirao i izgradio sam. Vojin inače ima osam razreda osnovno škole.

– Kad vidim da idu neželjeni gosti, stisnem gumb i okrenem ulaz – rekao je kroz smijeh i podijelio jednu od anegdota.

– Kad smo završili kuću organizirali smo feštu. Malo smo se okretali i gosti su ušli na jednu, a izašli na drugu stranu. Nisu znali gdje su – ispričao je. Kako to izgleda pogledajte u videu. (gpmaljevac.com)