Bijeli luk se podrazumijeva, IMUNITET BOMBA ZA JESENJE GRIPE: Dodajte još OVA 3 SASTOJKA, bit ćete zdravi kao drijen!

Zdravlje

Bijeli luk se podrazumijeva, IMUNITET BOMBA ZA JESENJE GRIPE: Dodajte još OVA 3 SASTOJKA, bit ćete zdravi kao drijen!

Tradicionalni narodni lijekovi iz ruske alternativne medicine otkrivaju jedinstvene recepte zasnovane na najzdravijim namirnicama.

Virusi, prehlade i grip dolaze sa prvim hladnijim jesenjim danima, kada smo posebno osjetljivi i imunitet nam je značajno narušen. U ovom periodu, ljekari preporučuju da jačamo organizam, imunitet i spremno dočekamo susret sa virusima i gripom. Ruska alternativna medicina nudi narodni lijek, koji spaja gotovo nespojive prirodne sastojke, ali koji oporavlja cio organizam.

Ukoliko ste često premoreni i osjećate se kao da nemate dovoljno energije, to je prvi znak da je imunitet ozbiljno narušen. Ovaj efikasni ruski eliksir doprinijet će pročišćavanju cijelog organizma i vratiti izgubljenu energiju. Ovaj preparat koristi se u obliku napitka, a glavni sastojci su bijeli luk, maslinovo ulje, prirodni med, zeleni čaj, potom male količine smole, jabukovog sirćeta i crnog bibera.

Bijeli luk i maslinovo ulje

Bijeli luk reguliše krvni pritisak, poboljšava srčanu funkciju i pomaže u izlečenju gljivičnih infekcija. Zbog svog čudesnog antibakterijskog, antivirusnog, antigljivičnog, antiparazitskog i antioksidacionog djelovanja, beli luk jača jača  imunitet i čuva od prehlade i grip.

Maslinovo ulje i plod masline svojim antioksidacionim delovanjem čuvaju ćelije organizma i odlažu proces starenja, imaju i protivupalna svojstva- Maslinovo ulje ne sadrži holesterol i ima više od 77 odsto nezasićenih masnih kiselina, zbog kojih je u kombinaciji sa antioksidativnim dejstvom odličan lek za srce i krvne sudove, jer ih čisti i ne dovodi do njihovog zapušenja kao neke druge masnoće i ulja.

Poznato je da je prirodan med tradicionalan lek protiv kašlja i upale grla, za poboljšanje krvne slike, kod oboljenja organa za varenje, reguliše crijeva, pomaže koncentraciju i pamćenje i mnoštvo drugih poremećaja uspešno možete tretirati medom i drugim pčelinjim proizvodima. Med sprječava infekcije, čuva zube i kosti, spušta holesterol, poboljšava varenje, stvara prekopotrebnu životnu energiju i poboljšava raspoloženje.

Zeleni čaj i smola četinara

Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E, koji važe za dobre antioksidanse. Antioksidansi se bore protiv slobodnih radikala i time pomažu u borbi protiv starenja.

Smola četinara koja se nalazi po kori obiluje gorkim supstancama i eteričnim uljem koje sadrži lekoviti sastojak terpentin. U narodnoj medicini preparati od takve smole upotrebljavaju se za lečenje kožnih bolesti.

Crni biber ima malo kalorija, a njegovo konzumiranje povećava unos  minerala i korisnih fito-nutrijenata i može da smanji rizik od nastanka različitih bolesti. Malo crnog bibera koji se dodaje u bilo koji recept reaguje više nego samo poboljšivač arome.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom.
Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja. (novi.ba)