Muškarac (26) radio SRAMNE stvari sa koleginicom: Sve mu išlo “kao po loju”, dok nije osvanuo OVAJ dan

Ispovijesti

Muškarac (26) radio SRAMNE stvari sa koleginicom: Sve mu išlo “kao po loju”, dok nije osvanuo OVAJ dan

On je istakao da, sve i da se opirao svojim nagonima, ne bi mogao da obuzda svoju prirodu

Ne postoji bez razloga izreka: „U laži su kratke noge“. Prevara i neverstvo su sve češće pojave u današnjici, a evo kako to izgleda iz ugla muškarca koji čini preljubu.

Naime, jedan anonimni muškarac je 2020. godine podelio svoju priču i otkrio kako je nastala prava bura u njegovom životu.

On je u, kako kaže, srećnoj i snažnoj vezi već dve godine, ali su se u poslednje vreme desile određene promene.

Zapravo, uplovio je u intimnu aferu sa svojom koleginicom, a onda je ona upoznala njegovu devojku.

– Imam 26 godina, a moja devojka 24. Zajedno smo već više od dve godine i stvarno imamo čvrstu vezu. Mogu da se zamislim u braku sa njom. Međutim, dobio sam novu koleginicu na poslu, koja je jako zanimljiva, lepa i privlačna.

Počeli smo da flertujemo, da se dopisujemo, pa smo tako jednom završili u njenom krevetu – istakao je ovaj muškarac.

Dodao je da je to samo bio početak njihove neobavezne intimne romanse.

– Tada nam je oboma bilo fenomenalno i od tada smo počeli redovno da se viđamo radi se*sualnih odnosa. Međutim, ona ne zna da ja imam devojku, već misli da živim sa svojima – požalio se.

Momak se na ovaj način opravdava kod ljubavnice, a kod devojke svoje česte izlaske opravdava time što joj kaže da ide na piće sa kolegama sa posla.

Sve ovo je uspevao da izbalansira, dok se nije desilo nešto čemu se nije nadao.

– Moja devojka je odlučila da se vrati u formu i krenula je na iste časove pilatesa koje pohađa i moja ljubavnica! Što je najgore, njih dve su se dosta sprijateljile i sada se brinem da će istina ubrzo isplivati na površinu – kaže on.

Priznao je, takođe, da je zabrinut da će ih obe izgubiti i da zna da ono što radi nije u redu, ali da je to jače od njega i da se oseća dosta zbunjeno.

– Znam da je moja devojka dobra za mene i stvarno je volim, ali sa novom koleginicom mi je veoma zabavno i imamo mnogo toga zajedničkog. Nisam siguran da li bih hteo nešto više sa njom, ili bih hteo da poradim na odnosu sa svojom devojkom. Plašim se da ću ih obe izgubiti – zaključio je. (objektiv.rs)