Muž i žena odbijeni za usvajanje deteta iz NEVEROVATNOG razloga: Samo su počeli da plaču

Zanimljivosti

Muž i žena odbijeni za usvajanje deteta iz NEVEROVATNOG razloga: Samo su počeli da plaču

Ovo nisu mislili da se ikada može dogoditi

Bračni par iz Engleske kojem su tamošnji mediji zaštitili identitet, ispričao je za Metro kako je odbijen za usvajanje deteta zbog viška kilograma.

Muž i žena tri godine pokušavali su da dobiju dete, pre nego što su rešili da preko Bernardosa, agencije za usvajanje dece učine ono što su najviše želeli.

– Oboje smo u tom trenutku imali dobre poslove, krov nad glavom, sve uslove da budemo izabrani. Sve je išlo kao po loju dok nam u razgovoru jedan predstavnik agencije nije rekao da ćemo biti odbijeni ukoliko pod hitno ne smršamo oboje – priča žena.

Oni su oboje mislili da se čovek šali jer nikad u životu nisu čuli za slične primere, međutim, to se ispostavilo kao istinita tvrdnja.

– Posle nekog vremena ponovo smo došli kod njega na razgovor. Kada je video da nismo smršali, precrtao nas je. Počeli smo da plačemo. Bili smo jako uznemireni, nismo mogli tek tako da se odlučimo na taj korak – rekla je žena.

Ono što ih je najviše iznerviralo je granica koju je agencija postavila za težinu budućih roditelja.

– Zapanjili smo se kad smo videli da moramo da izgledamo maltene kao manekeni da bismo usvojili dete. Taj stav pravdali su činjenicom da onaj budući roditelj koji ne vodi telesno računa o sebi, isto će činiti sa detetom. Odustali smo i otišli smo razočarano kući – rekla je žena kojoj se tako nije ostvario san da postane majka. (objektiv.rs)