OVAKO JE MARINKO ROKVIĆ GOVORIO O SVOJOJ PORODICI: Teže je biti deda nego pevati i trajati na estradi ovih 40 GODINA!

Showbizz

OVAKO JE MARINKO ROKVIĆ GOVORIO O SVOJOJ PORODICI: Teže je biti deda nego pevati i trajati na estradi ovih 40 GODINA!

Pevač Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini života, a za njim je ostala neutešna porodica. Marinko nije često govorio o privatnom životu u javnosti, ali je postao “mekši” kada su na svet stigli njegovi unuci. U jednom televizijskom gostovanju je govorio o svom “poslu” deke.

“Teže je biti deda nego pevati i trajati na estradi ovih 40 godina. Ali opet nema ništa lepše od toga”, ispričao je svojevremeno Marinko.

Marinko nije krio sreću kada je na svet došao unuk Simeon.

“Naravno da sam presrećan, postao sam deda po peti put. Sinoć smo slavili rođenje Simeona, ali to je tek početak, jer ćemo slaviti i narednih dana. Najbitnije je da je sve proteklo u najboljem redu, i beba i Bojana su odlično. Nikola je, naravno, najsrećniji na svetu. Zahvaljujem se svima na čestitkama, posebno mojim kolegama koje su me zvale”, izjavio je Marinko pre tri godine nakon što je dobio unuka Simeona.

Simeon je drugo dete Nikole Rokvića, nakon ćerkice Leone, povodom čijeg rođenja je svojevremeno izjavio da je jako srećan što će konačno dobiti i unuku.

“Siguran sam da ću je mnogo razmaziti, jer se svaki put raznežim kada vidim unuka Despota, Markovog sina. Pravi je anđeo i non-stop se smeje. Zovem ga dedin smeško. Snajka će se poroditi sredinom avgusta u Americi, i svi s nestrpljenjem čekamo taj dan. Bojanina majka je već tamo, uskoro će im se pridružiti i Nikola, a da li ćemo supruga Slavica i ja otići zajedno ili samo jedno od nas dvoje, zavisi od mojih obaveza. U našoj familiji su uglavnom sinovi, moja bratanica je rođena 1977, tako da nam posle mnogo godina stiže devojčica”, rekao je tada Marinko. (Kurir.rs/M.M.)