ŽELI DA SE RASTANE SA SUPRUGOM ZBOG BIZARNE STVARI: Ne smatra je PRIVLAČNOM iz 1 RAZLOGA

Ispovijesti

ŽELI DA SE RASTANE SA SUPRUGOM ZBOG BIZARNE STVARI: Ne smatra je PRIVLAČNOM iz 1 RAZLOGA

Bio sam prevaren i želim da se razvedem od nje

Muškarac je na sudu objasnio da želi da se razvede od svoje nove supruge jer je ne smatra privlačnom bez šminke, piše The Sun.

Bizaran incident dogodio se u Egiptu, gde je muškarac navodno podneo zahtev za razvod od svoje jednomesečne supruge, rekavši da je “prevaren” u pogledu izgleda žene.

Muškarac je rekao Porodičnom sudu u Heliopolisu da ne može da se navikne na prirodni izgled svoje supruge. Na sudu je rekao: “Bio sam šokiran… jer ona nimalo ne liči na osobu koju sam sreo nekoliko puta pre braka”. Potom je objasnio da se par upoznao na Fejsbuku, gde je žena uvek objavljivala atraktivne fotografije.

Dao joj je šansu, ali nije upalilo

Čak i nakon što ju je nekoliko puta sreo, i dalje je mislio da je privlačna i odlučio je da je oženi. No, problemi su počeli jutru nakon bračne noći kada je prvi put vidio svoju suprugu bez šminke.

Dodao je: “Vidio sam njene slike na Fejsbuku, izgleda potpuno drugačije kada se ne našminka. Bio sam prevaren i želim da se razvedem od nje.”

“Prevarila me jer se pre braka jako šminkala. Ružno izgleda bez šminke. Ali nakon venčanja video sam njeno pravo lice bez šminke”.

Prema egipatskim medijima, muškarac je na sudu rekao da je pokušao da se navikne na izgled svoje supruge, ali je nakon mesec dana braka odlučio da podnese zahtev za razvod.

“Vidim je kad se probudi, kosa joj je neuredna… I izgled joj je potpuno drugačiji od onog koji sam poznavao kad sam je oženio”, rekao je. (espreso.co.rs)