Nikad je ne bih prevario, ali ako žena sazna šta sam joj uradio pre šest godina, RAZVOD je zagarantovan!

Zanimljivosti

Nikad je ne bih prevario, ali ako žena sazna šta sam joj uradio pre šest godina, RAZVOD je zagarantovan!

U jednoj od najčudnijih priča, anonimni Englez je priznao da punih šest godina od svoje supruge krije šta je uradio njenoj mački.

– Volim svoju suprugu i nikada je ne bih prevario, ali bojim se da će razvod biti zagarantovan ako ona sazna šta sam joj uradio iza leđa, i o čemu je lažem godinama – priča on i nastavlja:

– Pre šest godina dok smo još bili verenici, imala je kućnog ljubimca, veoma agresivnu mačku koja je vršila nuždu svuda po kući i grebala i napadala svakog ko nam dođe u goste.

– Sve se promenilo kada je ona morala da ode u posetu svojoj porodici na nedelju dana, i meni je zapao zadatak da obilazim njen stan i hranim mačku. Prve noći me je mačka izgrebala do krvi po celoj ruci i tada sam pomislio da bi bilo idealno kada bih mogao da je zamenim nekom normalnijom. Narednog jutra sam shvatio da to uopšte nije loša ideja i otišao sam do lokalnog utočišta za životinje – objašnjava muškarac.

– Pronašao sam identičnu crno-belu mačku, koja je bila bolje vaspitana i znala je da koristi posudu sa peskom. Odneo sam je kući a “originalnu” mačku sam odneo u prihvatilište za životinje u susednom gradu, jer sam imao paranoičan strah da će moja tadašnja verenica sve saznati. Srećom i “zamena” je bila pomalo agresivna, pa se sve savršeno uklopilo – iskren je Britanac.

– Punih šest godina mi živimo sa “mačkom-zamenom”, a pre četiri godine smo se venčali, i ona nema pojma šta sam uradio njenoj ljubimici. Što je najbolje, zamena se uredno odaziva na ime prve mačke, a moja žena je obožava i stalno mi ponavlja koliko je srećna što se mačka mnogo bolje ponaša nego na početku. A ja se osećam kao obično g…o svaki put kada vidim našu mačku jer znam da godinama lažem ženu koju obožavam – zaključio je on.

Sasvim očekivano, posle njegove ispovesti na Redditu, usledila je lavina komentara, uglavnom negativnih.

Jedni su ga savetovali da obriše svoj post i da nikada ne prizna šta je uradio svojoj supruzi, jer “ljudi su se razvodili i zbog manje važnih stvari”.

Drugi ga otvoreno napadaju i navode da bi ga oni mrzeli iz dna duše da su na mestu njegove supruge, naravno, ako bi ona saznala istinu.

Treći ga kritikuju jer je “glatko” slagao ženu što je potpuno pogrešno. (objektiv.rs)