Ovo je plan Maje Marinković: Ulazi u Zadrugu sa jasnim ciljem, Dalili neće biti dobro!

Showbizz

Ovo je plan Maje Marinković: Ulazi u Zadrugu sa jasnim ciljem, Dalili neće biti dobro!

Maja Marinković ulazi u rijaliti “Zadruga 5” i njeno pojavljivanje bilo je jedno od najočekivanijih ove sezone.

Mnogim zadrugarima neće biti prijatno kada vide Maju na vratima Bijele kuće, ali ono što je sigurno jeste da će upravo ona pomrsiti konce Dalili Dragojević i Filipu Caru.

Majina dobra drugarica za Blic ističe da je Marinkovićeva danonoćno pratila dešavanja u Bijeloj kući i da se navodno neće zaustaviti dok ne zagorča život bivšem momku.

– Maja je opsjednuta “Zadrugom“. Od početka pete sezone, pa sve do sada, ona je konstantno pratila dešavanja u okviru rijalitija – kaže na početku razgovora Majina drugarica i dodaje:

– Smislila je tajni plan kojim će uspjeti da iznervira Dalilu. Poznato je da je upravo ona nervira, jer joj je preotela momka u rijalitiju. Pokušaće na sve načine da ponovo vrati Cara i postane njegova djevojka, a koliko je spremna daleko da ide svjedoči i to da će pred kamerama voditi ljubav kako bi dodatno napakostila Dalili. Gore i podlije od toga ne može – poručuje Majina prijateljica koja je šokirana ovim potezom, pa dodaje:

– Ostala sam bez riječi kada mi je Maja sve to saopštila. Nisam očekivala da toliko daleko može da ide, ali očigledno je to da ju je Dalila povrijedila i da će sve učiniti kako bi joj servirala osvetu. Interesantno je i to da Maju više ne interesuje Janjuš. Od kad je morala da ab.rtira njegovo dijete i kada nije htio da je ispoštuje i to isto dijete zadrži. (ekskluziva.ba)