“Iznenada sam osetila njegov JEZIK”: Studentkinja šokirana šta joj je kolega priredio u noćnom klubu

Ispovijesti

“Iznenada sam osetila njegov JEZIK”: Studentkinja šokirana šta joj je kolega priredio u noćnom klubu

Nije znala kako da se postavi u datom trenutku

Škotlanđanka Ejmi Dods (19) izašla je sa dve drugarice proteklog vikenda u noćni klub u Glazgovu ni ne sluteći da će joj se tamo dogoditi možda najbizarnija stvar u poslednje vreme.

Studentkinja je stajala sama kraj šanka dok je čekala piće kad joj je iznenada s leđa prišao kolega kojeg je na Univerzitetu poznavala površno.

Ispostavilo se da je i bolje što su se znali samo na “zdravo”, pošto se Ejmi uverila o kakvom se perverznjaku i čudaku radi.

Kolega joj je prišao s leđa i umesto da joj se javi, polizao joj je vrat šapnuvši joj da je već neko vreme prati. Devojka se naglo okrenula, pogledala ga je u šoku, a onda ga je gurnula i otišla kod drugarica zahtevajući od njih da krenu kući.

Potom je prišao Ejmi kad je vikala drugarici na uho da moraju da krenu i onda je i toj drugoj devojci polizao lice.

– Rekle smo mu da nas ostavi na miru, ali krenuo je za nama napolje i pritom me je uhvatio dva puta veoma grubo za zadnjicu. Prethodno mi je rekao da me je dva sata posmatrao u klubu – rekla je Ejmi u policiji.

Momak koji ju je spopadao pripada grupi od dvadesetak studenata iz inostranstva, pa je i Ejmi dobacivao nešto na drugom jeziku, bejavši ubeđen da će joj tako biti još privlačniji.

Studente je potom obezbeđenje izbacilo iz kluba, a kada je Ejmi napustila ulicu sa drugaricama, manijak je ostao ispred.

– Ne želim da znam šta se dalje dešavalo s njim. Znam samo da ću se u narednom periodu uvek osvrtati oko sebe gde god da sam – napisala je Ejmi na Instagramu koja se sada boji osvete nakon što je kolegu prijavila policiji. (objektiv.rs)