STAVITE ČEN BIJELOG LUKA U USTA I SAČEKAJTE NEKOLIKO MINUTA: Nećete vjerovati kakva čuda će se dogoditi!

Zdravlje

STAVITE ČEN BIJELOG LUKA U USTA I SAČEKAJTE NEKOLIKO MINUTA: Nećete vjerovati kakva čuda će se dogoditi!

Ukineskoj medicini bijeli luk se koristi za oporavak cijelog organizma

Bijeli luk – fantastičan proizvod, neprocjenljivih korisnih osobina. Ovo fantastično povrće posjeduje antibakterijska svojstva, liječi mnoge bolesti, uključujući različite prehlade, arterosklerozu i bolesti bubrega, jača kapilare i dobar je adaptogen.

U kineskoj tradicionalnoj medicini beli luk se koristi za potpuni oporavak organizma. Uzimaju mali čen bijelog luka, stavljaju ga u usta i natapaju pljuvačkom,”šetajući” po usnoj duplji. Ova procedura se radi ujutro tokom 30 minuta, kada je u našim ustima “otpad”, koji se neminovno nakuplja tokom noći.

Efekat sisanja bijelog luka zaista je zapanjujući. Pljuvačka, zajedno sa hranljivim korisnim materijama dospjeva u krv, čisti krvne sudove i limfu. Takođe, bijeli luk jača usnu duplju i desni prestaju da krvare, piše portal uspesnazena.com!

Nakon procedure, beli luk treba ispljunuti i oprati zube. Ako se, i nakon pranja zuba, oseća miris, ubaciti u usta zrno kafe, ili malo peršunovog lista. Nekoliko gutljaja mlijeka će takođe potpuno ukloniti miris bijelog luka iz usta.

Zašto stavljati bijeli luk u usta?

Bijeli luk odlično čisti krv
Stimuliše apetit
Nevjerovatna ojačava imunitet
Koristan kod anemije
Olakšava simptome hroničnog bronhitisa
Pomaže kod bolesti bubrega i bešike
Čisti kožu

Ako vam predstavlja problem da stavite cijeli čen bijelog luka u usta, počnite sa četvrtinom čena ili manjim komadićem, i polako povećavajte količinu. Sa ovim receptom se rijetko ko ranije susretao, ali onn je zaista pokazao kao veoma djelotvoran u praksi, tvrde oni koju su ga isprobali

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom.
Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja. (novi.ba)