Karma poranila: Dalila ne može da se sastavi sa zemljom zbog Cara i Maje, u suzama cijeli dan!

Showbizz

Karma poranila: Dalila ne može da se sastavi sa zemljom zbog Cara i Maje, u suzama cijeli dan!

Dalila Dragojević, nakon razgovora sa Filipom Carem, završila je u suzama, a Sale Luks je prišao da je utješi. Dalila plače, jer sumnja da se nešto dešava između Filipa i Maje Marinković.

– Potrudila sam se, za sve sam se potrudila. Osjetim u vazduhu, osjetim. Vidim njegovu facu, vidim njegovo ponašanje, sve vidim. Zašto sam sve ovako uradila? Ne mogu. A ovaj (Dejan) mi je jutros još više dotukao – pričala je kroz suze Dalila.

– Vidi kako se sladi, a ti to dozvoljavaš – rekao je Luks o Dejanu.

– Kako si mi upisana ti na Insta? Imaš dečka, top… Gdje si, Luks, legendo? – prošao je Dejan sav nasmijan.

– Evo, dobre su ti patike – rekao je Luks.

– Kako sam bila tako glupa, da idem u stvari srcem, a ne mozgom. Da ne pomislim: “Ženo, pusti, sačekaj da vidiš neke stvari, pa onda”. Ne, ja odmah. Poljubac, krevet, s.ks jedan, drugi, treći – plakala je Dalila.

– Ali ne možeš mozgom da razmišljaš, jer si se iskreno zaljubila – govorila je Anđela.

Matora je pokušala da posavjetuje Dalilu da više ne napada Dejana Dragojevića.

– Dalila, u njemu sada radi očaj, bijes. Znaš šta sam ja radila Sanji, gore stvari. Popustiće, prvo je volio, sad je očaj, sad nemoj ništa, pusti ga. Ja te razumijem sad, i vjeruj mi, nisi glupa, samo se pretvaraš u slabića. Nemoj to… Ja sam tako bila prošle godine, pa me je Ermina posavjetovala. Opalila mi šamarčinu realnosti, isplakala sam se i fokusirala. Malo dijeta i trening. Pa da vidiš kako se trudila napolju. I dalje me boli, vidim Sanju u Aleks u ovoj situaciji, ali jbg… Dejan ovo muški podnosi – govorila je Matora.

– Ni on me nije volio – istakla je Dalila.

– To ne možeš da kažeš – poručila je Tomićeva.

– Ti si jedina žena koju je volio – istakla je Anđela.

– Dalila, preživjela si i gore stvari. Nemoj da se cijepaš (oko Maje i Filipa), pusti da vidimo kako će se odvijati stvari – rekla je Matora

– Ja to osjetim – govorila je Dalila.

– Moraš da daš sebi oduška. Da svi ovdje budu super, a ti da kukumavčeš, nisi takav tip. Lagano, biće sve dobro – istakla je Tomićeva. (ekskluziva.ba)