MUŽ VIŠE NE ŽELI DA SPAVA SA MNOM! Kad sam otkrila šta svaku NOĆ radi dok ja nisam tu, SLOŠILO mi se

Ispovijesti

MUŽ VIŠE NE ŽELI DA SPAVA SA MNOM! Kad sam otkrila šta svaku NOĆ radi dok ja nisam tu, SLOŠILO mi se

Parovi u braku i vezi nailaze na svakakve probleme koji često dovode do razilaženja.

Tako se jedna Britanka našla “licem u lice” sa jednim problemom za koji više ne vidi rešenje.

Ona se požalila terapeutu za se*sualne odnose Deidre Sanders.

– Partner mi govori da sam ja kriva zbog toga što je on zavistan od po*nografije – započela je ona.

– On mi kaže da se nisam dovoljno trudila tokom naše veze i da je on zato postao zavisnik od po*nografije. Ja imam 41 godinu, on 43 i zajedno smo 10 godina.

– Imam reumatoidni artritis, što me ponekad čini umornom. Tako da ne mogu uvek da vodim ljubav sa njim onoliko koliko bi on želeo. To ga nervira i ne saoseća se sa mnom.

– U poslednje vreme svaki dan i noć gleda po*nografiju. Nikada nije imao visok se*sualni nagon, ali sada više uopšte ne želi da bude intiman sa mnom. Neće o tome da pričamo. Radite bi mastu*birao ispred svog laptopa – rekla je ona.

– Iako je šarmantan i ljubazan prema svima ostalima, on mene ponižava i pokušava da se svađa. Osećam se bezvredno i neprivlačno, iako je on taj koji ima problem. Odbija bilo kakvu pomoć.

Odgovor terapeuta:

– On poriče i sve dok ne prizna da ima problem, neće se promeniti. Njegovo ponašanje je emocionalno uvredljivo. Ako imate snage, pokušajte da mu objasnite da vas vređa to što on radi. Ako želite da sačuvate vašu vezu, razmislite o savetovanju za parove. (espreso.co.rs)