On bi me sada najradije poljubio: Dalila priznala da se iskreno izvinila Dejanu, pa zaključila da ne smije da joj priđe jer se uživio u ulogu žrtve!

Showbizz

On bi me sada najradije poljubio: Dalila priznala da se iskreno izvinila Dejanu, pa zaključila da ne smije da joj priđe jer se uživio u ulogu žrtve!

Novinar Darko Tanasijević dao je riječ Irmi Sejranić u emisiji “Pitanja novinara”, koja je počela da dobacuje tokom izlaganja Dejana Dragojevića.

– Ja poznajem Dejana Dragojevića, iskoristio je priliku da patetiše, ali kroz osmijeh ga je uhvatila želja da bude oštriji. Mi koji ga poznajemo znamo šta to znači. Dalila i ja smo se u istom momentu pogledale i pomislile: “Kakav folirant”. On je zapravo pratio Dalilino ponašanje i kad je sama i kad je sa Filipom. Kad god je vidio da je slomljena, počeo je da patetiše. To mogu samo glupi da ne primijete. Njegova vlastita bivša supruga će potvrditi ovo što sam ja rekla. Ona je teka sad provalila kako ju je on koristio i momenat. Juče kada mu se Dalila izvinila, ja sam joj rekla da će na osnovu tog izvinjenja da se vidi kakav je on folirant. Dolazimo sutra u emisiju, počinje ta priča, on je uradio šta je uradio i počeli su svi da sumnjaju u njegovu reakciju. On je jedan veliki folirant i neko ko nema empatiju, osim kad je njegovo d.pe u pitanju – rekla je Irma, a potom je ustala i Dalila:

– Dalila, kako komentarišeš ti Dejanovo izlaganje i to što je rekao da i kad bi mu donijela hranu, da bi provjerio da li si je otrovala? – pitao je Darko.

– Naravno da to nikad ne bih uradila, to kaže u afektu, pa se poslije kaje. Ovo što kaže da mi ne vjeruje, ima pravo da mi ne vjeruje. Tu je iskren. A ovo za hranu… – istakla je Dalila.

– To je metafora, to se tako kaže, koliko je bila nevjerna i folirant – ubacio se Dejan.

– Ja stojim iza svakog svog postupka. Stojim iza izvinjenja, to su bile moje iskrene emocije. On bi najradije volio da popriča sa mnom, da me poljubi, to je njegov najiskreniji osjećaj, ja to znam. Ali dobro mu je da ostane u ovoj ulazi koju sam mu pružila sada. Ovi njegovi padovi, ovi što su zaljubljeni u njega to koristi, sa svakim padom su mu sve bliže, Sandra Rešić, Tara, Marijana, Ana… Ali sa njima ne može da bude jer ima osjećaja prema meni. Sada želi da uživa u toj ulozi. Ne prija mu da priča sa mnom, jer bi izašao (iz te uloge) – nastavila je Dragojevićka, pa nastavila:

– On se suzdržava da ne priđe zbog svojih interesa. Vidjela sam da želi da me zagrli i poljubi. Njegovo sada ovo podizanje je zasluga mene i ovog prilaska, a ne ljudi oko njega. E to je sada ovakva odlika Dejana, koji je nasmijan – rekla je Dalila.

– Ovo je takva šizofrenija – nasmijao se Dejan.

– Neka bude šizofrenija, meni je top. Ako mi se plače, ja plačem, ako mi se svađa, ja se svađam. Da sam se bavila kalkulacijama, vjerovatno bih poslije ovog događaja (sa Carem) sjedila na zidiću sa 10 Bromazepama i bila patetična. Ali ja sam se izdigla iznad svega. A sad će on da bude grub – dodala je ona.

– Ona tone sve više i više. Ona od trenutka kad mu je prešla preko onog u hotelu, nema šta. Ostavio te je zbog djevojke sa kojom je bio. Tako da ti ne možeš da budeš na zidiću i nemaš tu vrstu emocija prema njemu kao što ja imam prema tebi. Tebe Car prevari sa Majom, ti igraš na žurki – nastavio je Dejan.

– Na greškama se uči, nisam ja jedina koja je nosila breme. Što se tiče patetike, pa da plačeš mjesec dana da ti neko umre, bilo bi dosta. Ne kažem da ga nisam povrijedila, ali hoće nekako da stave veći teret na mene, muškarci hoće preko mojih leđa. Ja ću im to rado priuštiti – poručila je Dalila. (ekskluziva.ba)