MLADA UZ POZIVNICE GOSTIMA POSLALA STRIKTNA PRAVILA: Ovo mogu da rade tek kad fotografi ODU, a evo šta je sve zvanicama ZABRANJENO

Zanimljivosti

MLADA UZ POZIVNICE GOSTIMA POSLALA STRIKTNA PRAVILA: Ovo mogu da rade tek kad fotografi ODU, a evo šta je sve zvanicama ZABRANJENO

Svaka devojka mašta o svom venčanju i vodi računa o svakom detalju, ali jedna mlada razbesnela je svoje zvanice. Kako bi bila sigurna da će sve proći po planu, odlučila je da zvanicama uz pozivnice pošalje i listu pravila koja moraju ispoštovati na njen poseban dan, prenosi “The Sun”.

Jedno od pravila je da gosti nikako ne smeju da nose gumice na ruci, oni koji sede za glavnim stolom ni slučajno ne smeju da koriste telefon, a posebno tokom zdravice.

Gostima nije dozvoljeno da žvaću žvake, niti da igraju u japankama, a ne smeju ni da donose štapiće koji svetle u mraku. Takođe, ne smeju da nose satove određenog proizvođača, kao ni da piju pivo iz flaše dok igraju. Naime, dozvoljeno je samo da ga konzumiraju iz čaša za vino.

Mlada je dodala i da će konzumiranje piva biti dozvoljeno tek kada fotografi odu, a na kraju liste napominje da nikakva pitanja niti komentari na njena pravila nisu dozvoljena.

Ova lista pravila je objavljena na “Redditu”, gde su ljudi uglavnom negativno komentarisali mladine zahteve.

– Ovo je stvarno previše, Dođe mi da uradim sve ovo samo da je iznerviram, Izgleda da previše traži i da voli da kontroliše – pisali su ljudi, dok neki dodaju da ni u ludilu ne bi otišli na svadbu da neko sve ovo zahteva od njih. (kurir.rs)