(VIDEO) DALILINI KRICI ODZVANJALI ZADRUGOM! Poludela zbog Dejana i Martine, LOMIMA prozore, rušila sve pred sobom: UBIĆU NEKOGA OVDE!

Showbizz

(VIDEO) DALILINI KRICI ODZVANJALI ZADRUGOM! Poludela zbog Dejana i Martine, LOMIMA prozore, rušila sve pred sobom: UBIĆU NEKOGA OVDE!

Dalila Dragojević totalno je poludela kada je shatila da je Dejan počeo da se zbližava sa Martinom. Ona je počela da histeriše, lomi po rijalitiju i preti da će pobiti sve i napraviti masakr ukoliko je ne puste da izađe iz “Zadruge”.

– Pusti me, pusti me, pusti me! Hoću da idem kući odavde! Momentano da me pustite, ubiću nekog. Odmah! – vikala je Dalila dok su zadugarici i pripadnici obezbeđenja pokušavali da je smire.

Međutim, ona je uspela da se otme, pa je nastavljala da lomi prozore po dvorištu imanja.

Dalila je skičala i vrištala histerično, a onda je počela i da plače.

– Sklonite se, hoću kući. Sklonite se od mene. Neću ostati odve ni sekunde. Ukoliko me ostavite ovde, ubiću nekog ovde.

https://www.youtube.com/watch?v=2HUrV0Ywe94&feature=emb_logo

Kada se malo smirila, Dalila je počela da objašnjava zbog čega je poludela:

– Jesam luda, e sad ću biti luda do kraja. Čupa me obezeđenje ko da sam ja nekog ubila. Ako me ne puste, ja ću napraviti masakrs! Tu će (Dejan) da mi priča o emocijama, a ovako će da radi druge stvari. Reši se mene pi*do, pa pravi nov priču. A ne preko mojih leđa. Preko mojih leđa ćeš se vaćariti, a za stolom ćeš pričati da sam ja ta koja radi sve loše. Od mene pravi najgoru. Umesto da kaže; ova ku*vetina me ne zanima od kada kada je uradila to, to i to. Kraj! Ideš dalje. A ne pričaš o svojim osećanjima.

– Zbog čega praviš sr*nja, kreni sa mnom – pitala ju je Matora. – Neću, hoću kući! Neću više! Hoću kući! – urlala je Dalila. – Smiri se – nastavila je Tomićeva.

– Oni će meni da prave začkoljice i da mi se smeju iza leđa… Budem li se vratila u kuću, napraviću lom. Neće više biti Dalile. Jesam luda? Biću luda do kraja! Tu će da priča o emocijama, a da pravi druge stvari. Reši se mene, p*zdom pa onda. Dosta sam ja karta za ulaske! Ja ću da vam dajem na značaju, a vi budite žrtve! Preko mojih leđa će da se vaćari, a meni da priča da ima osećanja. Od mene pravi najgoru. Reci: “Ova k*rvetina, to, to i to” i ideš dalje. A ovamo priča kako je neko dobar, inteligentan (Martina)… – nastavila je da histeriše Dragojevićka. (kurir.rs)