ISPOVEST LJUBAVNICE KOJA SPAVA SA OŽENJENIM: Ja sam žena koju druge žene MRZE, to mi je SUDBINA!

Ispovijesti

ISPOVEST LJUBAVNICE KOJA SPAVA SA OŽENJENIM: Ja sam žena koju druge žene MRZE, to mi je SUDBINA!

“Marija” ima 28 godina, a u vezi je sa oženjim muškarcem koji ima decu. Upoznali su se na poslu: smatrala ga je privlačnim čim ga je ugledala – a i on nju. Na jednom putovanju su se poljubili – i od tada su u tajnoj vezi.

“Marija” zna da on kod kuće ima ženu i decu. Ponekad može da zažmuri, a ponekad i ne baš.

– Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe. Znam da sam žena koju mrze druge žene. Jer ja sam žena koja uništava porodicu – jer spavam sa oženjenim muškarcem. Ali, šta da kažem? To nisam birala. Zaljubila sam se u tog muškarca – premda mi u glavi često zvoni “kako to nije u redu i kako neće ići”. Nalazimo se uglavnom dva do tri puta nedeljno kod mene.

On kaže kući da je otišao sa društvom na piće ili kako mora duže da ostane na poslu. Kad je kod mene, zaboravimo na sve oko sebe, ležimo u krevetu, mazimo se, razgovaramo i imamo se*s. Pri tome moram paziti da ne ostavim neki trag – ogrebotinu, ruž za usne, masnicu. I ne smem da imam parfem na sebi, jer to žene odmah primete. A ni on se ne tušira nakon se*sa, jer to bi bilo previše očito – ko dolazi kući iz kafane ili sa posla sveže istuširan?

Ne možeš da isključiš osećaje. Kad je kod mene, sve je predivno. Međutim, znam da će otići kući i zaspati pored druge. Da će ga ujutro probuditi deca i da će sedeti za stolom sa svojom suprugom i doručkovati. To me boli – i zbog toga ne pokušavam da mislim o tome. Ako neko misli kako je lako u aferi isključiti osećaje, grdno se vara.

Uvek pomalo boli. U dubini sebe sam svesna kako on nikad neće napustiti svoju porodicu. To znam od prvog dana – a opet ne mogu maknuti ruke sa njega! Zbog toga takođe znam da ovo neće dugo trajati. Moraću da povučem kočnicu kad počne da boli previše. Do tada ću nastaviti kao žena koju mrze druge žene!“ (kurir.rs)