NIŠTA GA OD MAJE NEĆE SPASITI POSLE OVOGA! Car o tajnim znakovima koje šalje Dalili, priznao da želi razgovor sa njom VAN KAPIJE!

Showbizz

NIŠTA GA OD MAJE NEĆE SPASITI POSLE OVOGA! Car o tajnim znakovima koje šalje Dalili, priznao da želi razgovor sa njom VAN KAPIJE!

Filip Car progovorio je o tajnim znakovima koji su uućeni Dalili Dragojević.

– Zašto uvek lažeš da se Dalila tebi prvo obraća, a večeras si ušao u sobu da uzmeš tost i gledao si u nju? – glasilo je pismo.

– Eto, valjda je ne mogu izbaciti iz glave. Tri meseca mog boravka su se bazirala na Dalilu, a i sada se raspravlja za crnim stolom o tome. Ja moram neke stvari raspraviti i van stola. Ne, ja stvarno ne uplićem sebe u njene probleme i odnose, samo sam u kazinu pogrešio, sa tim se slažem – odgovorio je Filip.

– Zašto ne priznaš da više voliš Dalilu od Maje, videli smo i da si skoro zaplakao u Amidži šou? – usledilo je pitanje za njega.

– Nije tačno, odmah bih napustio emisiju, da sam želeo zaplakati. Meni to ne izaziva neku veliku emociju, ja sam samo govorio ono što bih rekao i da nisam u vezi sa Majom. Da nisam sa Majom, eventualno bih van kapije popričao sa Dalilom. Neke stvari ne bi trebalo da radim sa Dalilom, da ne bih njoj davao povoda, jer mislim da je ona i dalje zaljubljena u mene – rekao je Car. (kurir.rs)