OSUDITE ME, NISAM ZNALA ŠTA RADIM, NE SPAVAM NOĆIMA! Miljanu objavila LEKARSKI IZVEŠTAJ, pa sad moli da se vrati u Zadrugu

Showbizz

OSUDITE ME, NISAM ZNALA ŠTA RADIM, NE SPAVAM NOĆIMA! Miljanu objavila LEKARSKI IZVEŠTAJ, pa sad moli da se vrati u Zadrugu

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija “Zadruga” nakon što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila štiklom glavom.

Ona je nakon izbacivanja nastavila da pravi haos po Šimanovcima, a onda je više puta istakla da se ne kaje zbog svog postupka i da bi opet uradila isto. Takođe, izjavila je i da je svesna da je njen udarac mogao da bude koban po Zolu.

Ipak, sada je promenila ploču, i na svom Instagramu pokušava da se opere, navodeći da nije bila pri sebi kada ga je napala. Ona je za svoju nepromišljnost optužila Deniz Demj, budući da se pre incidenta sukobila i sa njom.

“Volim Vas do neba… Ovo što sam uradila je katastrofa. Nema potrebe da brinete, proći će i ovo. Ono što sam uradila je za svaku osudu. Ne mogu da dođem sebi. Ne spavam noćima. Prvo je Deniz mene gurnula i udarila sam jako glavom o pod. Posle toga ne znam šta sam pričala i radia. Mislim, sada znam šta sam uradila. Sramota me je više da se izvinjavam velikom šefu i šefici. Kako oni odluče, tako će biti. Volim vas” , napisala je Miljana i dodala:

“Svi koji ste uz mene želim da osudite moj pustipak, jer je za svaku osudu”.

Kulićeva je zatim objavila i lekarski izveštaj. (kurir.rs)