ŽESTOKI OKRŠAJ MAJE I CARA! Marinkovićeva ga hvatala za VRAT, obezbeđenje uletelo u izolaciju da ih RAZDVOJI!

Showbizz

ŽESTOKI OKRŠAJ MAJE I CARA! Marinkovićeva ga hvatala za VRAT, obezbeđenje uletelo u izolaciju da ih RAZDVOJI!

Filip Car je izgoreo od besa zbog izlaganja Milana Jankovića Čorbe u emisiji “Amnezija”. Otišao je do pušionice da se smiri, pa najstrašnije opleo po reperu i govorio da se kaje kome je sve dao na značaju. Zanimljivo je da je sve vreme bio prisutan Janjuš.

Čorba je ušao u pušionicu i Car je odmah ublažio priču, a situacija je zasmejala Đedovića.

– Ma hajde molim te, to je takav Indijanapolis u pitanju, šta sam ja sebi napravio, j*bem li ti leb krvavi – nastavio je da priča Car.

– Majo, svi su ti ovamo – dobacio je Đedović.

Car je počeo da joj zamera stvari, te je došlo do fizičkog obračuna.

– Daj mi reci, šta ti možeš napraviti, da ja imam pravo da raskinem sa tobom? Napiši mi na papir, šta moram da dočekam od tebe? – pitao je Car.

– Zašto ti mene sad ponižavaš? – urlala je Maja.

– Još Đedović gura Mensura, kao porodična slika – nastavio je Filip, a ona ga je odmah uhvatila za vrat, potom i šutnula.

– Šta me boli k*rac za njih dvojicu? Da li ti mene ponižavaš jer se ona miri sa mužem? – urlala je Maja, a Car je pobegao.

Marinkovićeva je potom otišla do njega u izolaciju, gde su se ponovo sukobili, te je obezbeđenje moralo da reaguje, a onda je počeo da joj izbacuje stvari.

– Miči mi se sa očiju, ovaj put smo završili. Što ne kažeš Đedoviću da te ponižava? Ušla si ispred dva bivša momka i meni se smeškaš, još kao “Ahahaha” da dođe i Mensur. Sramota me je što sam sa tobom – urlao je Car.

– Samo tražiš neki razlog da me ponižavaš! Okreni se da pričamo, zašto se ponašaš sa mnom ovako? – rekla je Maja.

– Završili smo! Đedović te pravi najvećom dr*ljetinom u Evropi, ismejava te, gura još Mensura unutra – nastavio je Filip.

– Ti se nasmejao na to, samo tražiš neki izgovor! Koga foliraš ceo dan? Koga foliraš – poručila je Marinkovićeva, pa krenula da napada Cara i došlo je do novog karambola. (kurir.rs)