OTIŠLA U KUPOVINU, PA SE PORODILA U PRODAVNICI! Pala sam na pod, čistačica iz marketa mi je pomogla, kući se vratila sa BEBOM…

Svijet

OTIŠLA U KUPOVINU, PA SE PORODILA U PRODAVNICI! Pala sam na pod, čistačica iz marketa mi je pomogla, kući se vratila sa BEBOM…

Keti Kovel postala je mama za svega desetak minuta i to na mesto na kome je najmanje očekivala. Naime, ona je bila u 40. nedelji trudnoće kada je otišla u uobičajenu kupovinu u prodavnicu i nije očekivala da će se kući umesto sa potrepštinama vartiti u naručju sa bebom.

– Prošlo je tri dana od termina. Nikada se nisam osećala tako nelagodno – rekla je Keti i dodala da je imala očajničku potrebu da izađe i prošeta.

Otišla je do lokalnog marketa i kupovala potrepštine šetajući između polica.

– Kad sam osetila trnce, nisam razmišljala o porođaju. Nastavila sam da hodam. Ali onda sam iznenada osetila oštru bol i pala sam na pod. Kontrakcije su bile jake i brze. Vrisnula sam u agoniji dok je čistačica supermarketa, Čeris, trčala ka meni kako bi mi pomogla.

Ubrzo je osoblje iz prodavnice postavilo zavesu oko mene kako bi zaštitilo moju privatnost, a Čeris je bila uz mene i ponavljala : “Vi to možete”- priča Keti, a prenosi britanski The Sun.

Posle 10 minuta porodila se i dobila dečaka Sebastijana. Bila je zapanjena kako se sve brzo i neočekivano odigralo.

– I medicinsko osoblje hitne pomoći bilo je zapanjeno kada su stigli samo nekoliko trenutaka kasnije i otkrili da su propustili ceo porođaj. Odvezli su me u bolnicu gde su pregledali bebu i mene i na sreću sve je bilo uredu. Zaposleni u prodavnici su bili neverovatni na porođaju, a čak su mi i poslali prelepu korpu punu potrepština za bebu pošto se dečakrodio. To je bio divan gest – rekla je mama.

Najbolje od svega, kaže Keti, je to što je ostala u kontaktu s Čeris, čistačicom koja joj je pomogla prilikom porođaja. Ona je zamolila ženu koja joj je pomogla da na svet donese sina da mu bude kuma.Bila je uz nju kada ju je najviše trebala i brzo su postale najbolje prijateljice. Zato ju je Katie zamolila da bude kuma malom Sebastianu.

– Čeris je bila počastvovana tom ulogom i sada je moja spasiteljka iz supermarketa veliki deo naše porodice, kao Sebastijanova kuma. Čak smo zajedno proslavili Sebastijanov prvi rođendan u marketu u kome se rodio. I posle toliko vremena ne mogu da verujem da sam otišla u prodavnicu u da uzmem neke osnovne stvari i tamo rodila bebu – kaže Keti. (Kurir.rs/I.B/The Sun)