(VIDEO) DEJAN POSLE POMIRENJA SA DALILOM OTKRIO DA LI SE ODREKAO PORODICE! Dragojević ponovo šokirao cimere, prijateljima okrenuo leđa!

Showbizz

(VIDEO) DEJAN POSLE POMIRENJA SA DALILOM OTKRIO DA LI SE ODREKAO PORODICE! Dragojević ponovo šokirao cimere, prijateljima okrenuo leđa!

Dejan Dragojević tokom pitanja gledaoca dobio je pitanje vezano za Dalilu i odnos sa porodicom i prijateljima nakon što se ponovo zbližio sa bivšom suprugom.

– Spreman si na sve da Dalila ne bude tužna, odvojio si se od prijatelja, odvojio od žena, više ne spojiš ni porodicu, čak si rekao da si spreman da zaboraviš sve što ti se desilo. Svaka čast.

– Nisam se odmakao od prijatelja, nego stavio distancu, da ako dođe do sukoba, da ne moram da branim ni nu ni njih. Što se tiče žena, ja sam davno to stavio, bilo mi je glupo da sedim sam sa ženama kad je Dalila bila sa Filipom. Prva žena sa kojom sam pričao bila je Rešićka. Odaljio sam se, krene sukob, ona iz nazove čoporom, oni skoče, ona sve prebaci na mene. Ja njima nikada nisam ništa rekao da joj kažu – rekao je Dejan.

– Kad je Dalila spustila loptu, on je osetio da može da joj priđe. Mislim da je hteo da joj se približi, a iz straha da ćemo mu mi reći: “Sramota”, on se udaljio – istakla je Sandra Rešić.

– Ponavljam, ja se vas nisam odrekao, nego sam vam se zahvalio. Meni je bilo glupo da ona prebaci loptu na mene, uvek ja ispadam loš, zato je najbolje bilo da se distanciram – nastavio je Dragojević.

– Odabrao si nju u odnosu na njih – istakla je Šopićeva.

– Kad sam imala svađu sa Markom, kad je izgovorio šta je izgovorio, ja sam rekla: “Kako možeš da ćutiš, kad voliš te ljude (njene roditelje)?”. Da li je to razlog? – pitala je Dalila.

– Sve, komplet sve, komplet svađa i rasprava je je bila odvratna – govorio je Dejan

– Dalila, ispada da ti želiš da je zbog toga. On je i pre branio tvoje roditelje. A ispada da je on odabrao tebe u odnosu na nas – ubacio se Đedović.

– Ako on misli da je njegova sreća u prijateljskom odnosu sa Dalilom, to je njegov problem, ne naš – ubacio se Miki.

– On prođe pored mene, ne javi mi se – rekla je Sandra.

– E, ja sam vas upozoravao na to – dodao je Miki. (Kurir.rs/I.B.)

https://www.youtube.com/watch?v=lzqMC4BgZXE&feature=emb_logo