DALILA PRE RIJALITIJA DOGURALA DO 85 KG: Dala se na DIJETU, izbacila jednu NAMIRNICU, a onda uz javnu PRELJUBU turbo smršala 15 KG

Showbizz

DALILA PRE RIJALITIJA DOGURALA DO 85 KG: Dala se na DIJETU, izbacila jednu NAMIRNICU, a onda uz javnu PRELJUBU turbo smršala 15 KG

Dalila Dragojević kaže da je smršala 15 kilograma i postala vrhunska riba! Bosanska starleta je pre ulaska u “Zadrugu 5” bila na dijeti koju joj je propisala fitnes instruktorka Ljuba Pantović, a zatim se dodatno istopila u rijalitiju zbog ljubavnih problema!

– Oduševljena sam novom linijom, više nisam debela! Osećam se mnogo lepše i zgodnije. Opet sam top-riba, kao što sam i bila pre nego što sam se ugojila – govorila je Dalila. Ona dodaje da je nekoliko puta odustajala od dijete, jer nikako nije mogla da se odrekne slatkiša.

– Ljuba mi je napisala program ishrane i vežbanja, koji mi je u početku bio težak. Prvi put sam izdržala samo četiri dana! Žudela sam za slatkim, pa sam pojela čokoladicu. Poslala sam Ljubi poruku: „Izvini, sve je palo u vodu, prekršila sam pravila i uzela slatko”.

– Drugi put sam se naoštrila i pokupovala sve i svašta od namirnica za dijetu, ali je sve to ostalo u frižideru i po fiokama.

Dragojevićeva otkriva kako je rešila da izade iz začaranog kruga i započne mukotrpnu borbu sa viškom kilograma.

– Jednog jutra sam stala na vagu i videla da imam 85 kilograma! Šokirala sam se! Rekla sam sebi: „Dosta je! Odmah krećeš na dijetu”.

– Nisam želela da čekam ni dana više – objašnjava starleta iz Bosne, koja je unela i druge izmene u ishranu.

– Izbacila sam slatkiše, počela da pijem mnogo vode i da vežbam u teretani. Pijem samo mleko bez laktoze, a ujelima koristim laneno seme i ulje, jer su veoma zdravi. Uglavnom ručam meso i povrće, i to u ograničenim količinama. Kiosci brze hrane me više ne vide! Samo prođem pored njih. Učesnica rijalitija kaže da je ponosna na sebe što je istrajala i smršala.

– Sve je moguće kad čovek ima volju! Neću da vas lažem, ponekad mi bude teško kada u prodavnici prodem pored rafova sa čokoladama, ali svaki put se izborim sa iskušenjem. Cilj mi je da budem zdrava i lepa i za sada mi dobro ide! (kurir.rs)