DEJAN JE NAJVEĆE RAZOČARANJE NA BALKANU! Mića sasuo Dragojeviću sve u lice: Izdao si ljude koji su te voleli! Dalila odmah SKOČILA

Showbizz

DEJAN JE NAJVEĆE RAZOČARANJE NA BALKANU! Mića sasuo Dragojeviću sve u lice: Izdao si ljude koji su te voleli! Dalila odmah SKOČILA

Lepi Mića je imao posebno izlaganje kada se obratio Dejanu Dragojeviću na današnjoj raspodeli budžeta.

– Dejan Dragojević je neko ko se totalno pogubio u vremenu i u prostoru poslednjih 20 dana. Neko ko je promenio kurs i stav. Sve što je pričao ovde kad je imao problem sa Dalilom, sada se okrenuo naopačke. Ništa nema veze što je pričao nama, na Zadrugoviziji. Dejan je izdao sve ljudi koji su ga voleli i zavoleli, koji su ga prihvatil. On je najveće razočaranje na Balkanu, sinoćnji procenti govore sve. Da je bilo pre mesec dana, imao bi 100%, a ova dva kandidata nula – krenuo je Lepi Mića.

– Ali to ne bi bio Dejan – uzvratio je Dragojević.

– Debelo si sa puta u ambis upao. Mislim da se neće dobro završiti. Od mene od srca mali budžet. Smatram da Dejan treba da shvati jednu stvar – dodao je pevač.

– Ti ne pričaš o ličnom odnosu sa njim, nego o narodu, a daćeš velike budžete ljudima koji su te pljuvali – zamerila je Dalila.

– Da, razočarao me je. Imate pravo na vaš izbor, a ja imam pravo da komentarišem – odgovorio je Mića.

– Ja nisam ovde da glumim, nisam ovde zbog plasmana – odgovorio je Dejan.

– Narod je štitio tvoj stav, ovde si doživeo emotivni linč, neko ko te je najviše ponizio, sada te brani od mene. Boli me k*rac za mesta. Ja pričam o moralnim ljudskim kodeksima – govorio je pevač.

– Ja se izvinjavma svima što sam oprostio Dalili, tj. što joj opraštam – nastavio je Dragojević.

– Oprost je kad se ne spominje Car, a pre pola sata si je napao, a njemu čestitao. Znači nije oprost. Ti si sada još oprezniji – urlao je Mića. (kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=VLMtX9L3CW0&feature=emb_logo