Bili su kao četiri jabuke, na kraju su i otišli zajedno: Srceparajuće riječi strica jednog od poginulih mladića!

Showbizz

Bili su kao četiri jabuke, na kraju su i otišli zajedno: Srceparajuće riječi strica jednog od poginulih mladića!

Građani Novog Pazara i dalje su potreseni stravičnom nesrećom u kojoj su stradala četvorica drugova, Amel Ibrahimović (21), Mithat Hamidović (23), Senad Đerlek (22) i Amar Ujkanović (21).

Da podsjetimo, saobraćajna nesreća dogodila se u nedjelju uveče, kada je “golf” u kome su drugovi bili prešao na drugu stranu i udario u automobil u kome se nalazila tročlana porodica. Od siline udarca mladići su poginuli, a policija ih je izvlačila iz potpuno uništenog vozila. Drugovi su juče sahranjeni, a njihovi prijatelji su se na Fejsbuku oprostili od njih.

– Ne postoje riječi utjehe, neopisiva tuga. Da im Alah dragi podari najljepše mesto u dženetu, porodicama nadrealnu snagu i sabur da izdrže nenadoknadiv gubitak – napisala je jedna Novopazarka, a uslijedile su i druge potresne poruke:

– Ne mogu da vjerujem sta se dešava sa našom omladinom! Još četiri ugašena mlada života.Tuga do neba – navela je druga žena.

Novopazarci su ispričali i da su Amel, Mithat, Senad i Amur odrasli zajedno i da su se baš lijepo družili maltene cijelog života.

– Bili su kao četiri jabuke. Na kraju su i otišli zajedno, tuga je neopisiva – kažu oni.

Ispred kuće Ibrahimovića juče je novinara Kurira dočekao stric stradalog Amela.

– Šta nas snađe, šta doživjesmo, ne dao bog nikome ovakvu žalost – jedva je izustio nesrećni čovjek. (ekskluziva.ba)