MAJA OPET BIJE PO ZADRUZI! Zonjićeva ostala bez pola KOSE! Lice joj skroz IZGREBANO! Slede sankcije?! (FOTO)

Showbizz

MAJA OPET BIJE PO ZADRUZI! Zonjićeva ostala bez pola KOSE! Lice joj skroz IZGREBANO! Slede sankcije?! (FOTO)

U Beloj kući noćas je ponovo nastao haos kada su se nekadašnje drugarice Maja Marinković i Marijana Zonjić žestoko potukle i počupale.

Zonjićeva je iz sukoba izašla bez pola kose i sa ogromnom poderotinom na licu.

Sve je počelo kada su zadrugari uručivali jedni drugima poklone povodom praznika, a darivanje je prekinuto njihovom svađom i tučom i to zbog Marka Janjuševića Janjuša i Filipa Cara. Kada su videli da se biju, većina zadrugara je skočilo kako bi ih razdvojila, ali to nije bio nimalo lak zadatak. Maja je udarala, čupala i grebala cimerku, koja je sve vreme ćutala i pokušala da se istrgne iz njenih kandži.

Učesnici rijalitija su tada pozvali obezbeđenje u pomoć, a kada su ih razdvojili, Zonjićeva se povukla i sela na kauč. Osim što je bila raščupana i bez pola kose, Marijana je imala i stravične ogrebotine na licu!

Cimeri su joj prišli kako bi joj pomogli i doneli joj alkohol kako bi dezinfikovala ranu. Za to vreme, Maja je na drugom kraju sobe plakala i kukala kako je ona u celoj priči oštećena.

Zadrugari su osudili postupak Marinkovićke, a Miki Đuričić je predložio da ode na lečenje.

– Nije Marijana samo počupana, već i izgrebana. Šta bi bilo da ju je izgrebala po oku? Devojka je neuračunljiva! Šta treba, da otvori nekom glavu kao Miljana Zoli? Devojci treba profesionalna pomoć – rekao je Miki.

I pred spavanje su bivše drugarice nastavile svađu.

– D*oljetino broj jedan! Uradiću u nedelju noktiće, znaš kolike kandže, da te izgrebem. Sećaš se one žurke, kad si me odvela da bi se drogirala? – govorila je Marijana Maji, koja je opet nasrnula na nju, ali je Filip uspeo da je iskontroliše da ne nasrne opet na nju. (kurir.rs)