FILIPOVOJ PORODICI NIJE DOBRO! Oglasio se Carev prijatelj, ŽESTOKO opleo po njegovoj vezi sa Majom! Više ga niko ne PODRŽAVA?!

Showbizz

FILIPOVOJ PORODICI NIJE DOBRO! Oglasio se Carev prijatelj, ŽESTOKO opleo po njegovoj vezi sa Majom! Više ga niko ne PODRŽAVA?!

Skandalozne svađe sve su češće i češće, kad je reč o ljubavnom odnosu između Maje Marinković i Filipa Cara.

Tim povodom oglasio za Pink.rs se prijatelj Filipa Cara koji ne može da veruje da se ovo dešava i veoma je zabrinut za svog prijatelja.

Gledaj, trebao bi se maknuti od Maje. Ne znam zašto se ovo dopušta, da ga ovako maltretira. Ovo je katastrofa. Ovo neće stati, ona će ga diskvalifikovati. Džaba njoj govoriti, jer ona je prijatelj, ali za vezu ako nekog voli je toksična i ne može sebi pomoći. Ja sam je podržao. Bio je dogovor da bude kako treba unutra bez tuča da budu prijatelji – rekao je Bruno, pa nastavlja:

– Po meni, treba da nađe neku donekle normalnu da ovo ne doživljava. On kao da je egzorcista, pa hoće da promeni nekog. Ovo je njegovoj familiji i meni bolno za gledati, svo ovo maltretiranje – kaže Carev drug.

Kada je reč o tome kako on, kao njegov najbolji prijatelj, gleda na sve ovo, Bruno je izjavio:

– Mislim da mu je svaka bolja od ovoga. Ovo što sada prolazi je legija stranaca, obuka za psihu. Ne znam da l’ može on ovo izdržati, ovaj presing da ga neko po ceo dan maltretira ovako – rekao je on.

Kako Bruno navodi, njegova porodica, sve ove svađe i skandale, jako loše podnosi:

– Porodici nije dobro zbog svega ovog, nervozni su brutalno, a i ja sam – nastavio je Bruno.

Kada je reč o pomirenju Maje i Cara i o tome, da će Car dati Maji poslednju šansu koju, ako ona prokocka, neće ga više biti briga, Bruno je imao da doda:

– Ne znam šta bih tu mislio, ali mislim da nije poslednja šansa. Njemu bude žao nje, al’ ta veza nije dobra ni za kog, ne samo za njega. Ja ga podržavam samo zato šta ga volim, ali mislim da bi trebao naći nešto drugo, jer Maja je dobra kao prijatelj, ali za nikakve veze nije. Nek proba opet, al’ mislim da nema ništa od toga, to je težak put koji ne može niko proći sa njom – zaključio je Bruno. (kurir.rs)