(VIDEO) DEJAN NA SILU HTEO DA POBEGNE SA DALILOM! Neviđeni haos: Dragojević lomio sve pred sobom, vukao je dok se valjala po podu

Showbizz

(VIDEO) DEJAN NA SILU HTEO DA POBEGNE SA DALILOM! Neviđeni haos: Dragojević lomio sve pred sobom, vukao je dok se valjala po podu

Dejan Dragojević nakon loma u pušionici izašao je u dvorište Bele kuće i počeo ponoov da ruši sve pred sobom. U jednom momentu došla je Dalila Dragojević da vidi šta se dešava, a on je počeo da urla na nju i nastala je svađa.

– Skroz si me unipštio – vikala je ona.

– Kidaš me – dodao je on.

– Pusti me, uništio si me – nastavila je Dalila.

Dejan je počeo da lomi vrata od apartmana, a onda je otišao na drugi kraj dvorišta i uzeo Dalilu kako bi pokušao da pobegne sa njom, iako ona to nije želela.

Dalila Dragojević slomila se nakon drame i Dejanovog pokušaja da je natera da napuste Zadrugu. Ona je počela da jeca na sav glas, a zarugari nisu mogli da je smire.

Dejan je kleknuo ispred nje i počeo da plače, a zadrugari su ga molili da se pomeri jer su mislili da samo pogoršava situaciju, međutim on to nije hteo.

Lepi Mića, Irma Sejranić, Sandra Rešić i Marko Đedović pokušavali su da smire Dalilu tokom nervnog sloma. Ona je u jednom trenutku izgubila glas ali nije se zaustavila da plače.(kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=OIDyrEbK-IA&feature=emb_logo