ŽELIM DA BRAT IZ OVOGA IZAĐE ZDRAV! GODINAMA ME BOLI: Porodicu Dragojević poremetilo sve sa Dejanom, ovome se NADAJU!

Showbizz

ŽELIM DA BRAT IZ OVOGA IZAĐE ZDRAV! GODINAMA ME BOLI: Porodicu Dragojević poremetilo sve sa Dejanom, ovome se NADAJU!

Bivši učesnik “Zadruge” i fitnes instruktor David Dragojević sumirao je dešavanja u 2021. godini, a progovorio je i o željama za 2022.

Očekivano, nada se pomirenju sa bratom Dejanom, učesnikom aktuelne, pete sezone “Zadruge”, sa kojim godinama ne govori.

Kada sumiraš sva dešavanja u tvom profesionalnom i privatnom životu, kakva ti je bila 2021?

– Kada sve saberem i oduzmem, 2021. godina bila je jako dobra, naročito na profesionalnom planu. Što se tiče privatnog života, takođe sam zadovoljan ako izuzmem ova dešavanja sa Dejanom koja gledamo poslednjih meseci. To je nešto što nas je poremetilo porodično, ali nadamo se najboljem!

Bilo je kako lepih, tako i ružnih trenutaka. Koje bi trenutke voleo da što pre zaboraviš ili izbrišeš iz tekuće godine?

– Kada govorim o svom životu, ništa ne bih brisao i ništa nisam doživeo kao nešto ružno. Pamtim samo lepe stvari. Sve nam se dešava sa nekim razlogom. Sada, kada podvučem crtu, zaista sam zadovoljan i srećan, ne bih imao ništa protiv da i sledeća godina bude ovakva na poslovnom i privatnom planu.

Kakva te sećanja vezuju za Novu godinu i detinjstvo? Na koji način ste praznike slavili u vašem domu ti, tvoja sestra i Dejan?

– U detinjstvu sam imao tu privilegiju i sreću da Novu godinu uvek slavimo u krugu porodice. Tata, mama, sestra, brat i ja. Kitili smo jelku, slušali muziku… Uživali. Nekada sam nostalgičan za tim vremenima jer nam je zaista bilo lepo. Prava praznična euforija i raspoloženje.

Koliko su ti ovu godinu otežala sva dešavanja u vezi sa Dejanom u “Zadruzi” i da li je jedna od tvojih novogodišnjih želja za 2022. da ti porodica ponovo bude na okupu, da izgladiš odnos sa Dejanom?

– Dešavanja u “Zadruzi” su mi teško pala, kako meni tako i našoj porodici. Sveukupni odnos sa Dejanom je nešto što me boli godinama. Više nije ni bitno ko je kriv, zašto i kako… Želim samo da izađe iz ovoga zdrav, a sve ostalo je lako i rešivo. Boli kada vidiš svog brata da pati i da se raspada, a nemoćan si da pomogneš. Znam da će na kraju sve ispasti kako treba, ali treba pregurati naredne mesece.

U 2022. puniš 34. godine… Planiraš li, možda, da se “skrasiš” i staneš na ludi kamen, osnuješ porodicu?

– Pa, nije to puno! Lepo se osećam i ne brojim ih još uvek. Ne planiram ništa po tom pitanju, već čekam da se desi. Emotivno sam zadovoljan i ispunjen, lepo mi je. Naravno da bih voleo brak i decu, ne bežim od toga. Ne znam kada i sa kim, ali znam da mora biti iz velike ljubavi.

Koje su novogodišnje želje koje si godinama unazad sebi želeo, a još uvek ih nisi ostvario?

– Ima ih više, ali navešću jednu za koju mislim da ću uspeti da je ostvarim u narednoj godini. Želim da napravim svoju kuću, svoj dom. Potrebna mi je baza gde ću da punim baterije i gde će sve biti onako kako želim. Trudiću se da to ostvarim što pre. (kurir.rs)