SAZNALA DA JE TRUDNA TIK PRED POROĐAJ: Otac ju je našao u kupatilu, previjala se od bolova, a onda su mu rekli da je postao DEDA!

Zanimljivosti

SAZNALA DA JE TRUDNA TIK PRED POROĐAJ: Otac ju je našao u kupatilu, previjala se od bolova, a onda su mu rekli da je postao DEDA!

TikTokerka Hana Vajolet ispričala je nedavno kako ju je otac pronašao jednog jutra u kupatilu dok se grčila od bolova. Kada ju je odvezao u bolnicu, rečeno im je da joj je pukao vodenjak.

Hana Vajolet (23) je samohrana je majka devojčice. Na TikToku redovno objavljuje sve o iznenadnom porođaju, budući da nije ni znala da je trudna sve do 50 minuta pre samog tog čina, prenosi “The Sun”.

Kako je rekla, redovno je pila kontracepcijske pilule, te ju je zbog toga trudnoća veoma iznenadila. Naime, ona se jedno jutro probudila s bolovima u stomaku i leđima, a otac je brzo odvezao u bolnicu sumnjajući na upalu slepog creva. Kad je stigla na hitnu, brzo je postalo jasno da treba da se porodi.

– U bolnici su hteli da mi izvade krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da to nije bilo moguće – ispričala je Hana u TikTok videu.

Nakon toga ubrzo joj je pukao vodenjak i počeli su trudovi.

– Odveli su moje roditelje u drugu prostoriju da im objasne što se događa – da im kažu da će da budu baka i deda.

Ispričala je i to kako je tražila da mama bude s njom na porođaju, a da je tata ostao u čekaonici i zvao njenog brata kako bi mu rekao što se događa.

– Pedeset minuta nakon toga rodila sam devojčicu i sad sam samohrana majka zdrave trogodišnjakinje – ispričala je Hana.

Povodom njenog snimka mnoge žene su komentarisale i podelile svoje iskustvo da su uprkos pilulama ostale u drugom stanju.

“Ja sam saznala u 27. nedelji trudnoće”, neki su od komentara.

Hana je takođe podelila i svoje iskustvo tokom boravka u bolnici.

– Rodila sam pedeset minuta nakon što sam saznala da sam trudna, a zatim sam morala da provedem dva dana u bolnici s porodiljama koje nisu imale nikakvu podršku . Bolničarki koja je ostala uz mene sve vreme nakon što sam saznala da sam trudna i koja mi je pomagala tokom porođaja želim da kažem da nikad neću da je zaboravim, rekla je Hana. (Kurir.rs/A.A./The Sun)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by han 🦋✨ (@h.anviolet)