(VIDEO) TI SI ODRON! Maja Nikolić i Dalila UŽIVO se svađale i brutalno se IZVREĐALE, pa pevačica otvorila oči Dejanu HAOS

Showbizz

(VIDEO) TI SI ODRON! Maja Nikolić i Dalila UŽIVO se svađale i brutalno se IZVREĐALE, pa pevačica otvorila oči Dejanu HAOS

Maja Nikolić isprozivala je na Zadrugoviziji Dalilu Dragojević jer je prevarila Dejana, posle čega je izbio žestok sukob.

– Hoću da ti kažem nešto, ti si moje najveće razočarenje ne samo moje nego od cele nacije. Porkockao si poverenje celokupone javnosti, ti si bruka za muškarca. Pametan si dečko i nije mi jasno kako si se pomirio sa ženom kojoj se gadiš? Samo čekam kada će ovde neko da povrati od ove budalaštine, svima nam je muka. Prokockao si sve, radi koga? – govorila je Maja Dejanu.

– Ti Dalila, ako si krenula svojim putem zašto si se vratila – pitala je Maja.

– Ja neću dozvoliti da ti mene ovde vređaš, da si pet puta član žirija! Ne zanima me uopšte šta imaš da kažeš jer ni tvoj život nije idealan ni malo – besnela je Dalila i prolila gorke suze.

– Čuješ li ti publiku? Proceni šta hoće ova publika da kaže! – dodala je Maja.

– Naš narod drži u Zadruzi? – viknula je Dalila.

– Zato što si odron. Treba da kažem da si prostitutka, a ovo je pristojnije – odbrusila je Maja.

– Neću ja tebe vređati, imam ja vokabular za tebe bez problema, ali neću. Svi koji tapšete za Maju povedite je kući neka vam peva 24 sata – nastavila je Dalila.

– Dejane, slušaš li ti pesmu koju pevaš i kroz taj tekst te proziva! – rekla je Maja. (kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=Eit6pDrVuJI&feature=emb_logo