Ani Korać prekipjelo: Dečko kome ću da rodim kćerku mi je kupio džip, a vi ljubomorišite!

Showbizz

Ani Korać prekipjelo: Dečko kome ću da rodim kćerku mi je kupio džip, a vi ljubomorišite!

Otkako je riješila da promijeni život iz korijena, Ana Korać je na udaru. Nedavno je od dečka koji joj je najprije kupio BMW M 4, pa za Novu godinu i najnovijeg mercedes džipa kojim se pohvalila na društvenim mrežma zbog čega su mnogi posumnjali da ona zapravo pozajmljuje automobile riješila da takvim spekulacijama stane na put.

Starleta je sada u razgovoru za Kurir objasnila o čemu se tu radi.

– Prije svega svim čitaocima vašeg medija želim sve najljepše u Novoj godini, kao i današnji Badnji dan i sutra Božić. Do sada se nisam oglašavala kada su ovakve stvari u pitanju, ali želim da spustim prašinu koja se podigla oko mog automobila i stavim tačku na tu priču. Džip sam dobila od svog dečka sa kojim sam nekoliko mjeseci u stabilnoj vezi. On je veoma uspješan mladi čovjek i želio je da mi pokloni auto. Ne znam u čemu je problem?- zapitala se Koraćeva i dodala:

– Nikada se nisam kitila tuđim perjem, pa nemam namjeru ni sad. Moj partner sa kojim imam ozbiljne životne planove mi je poklonio auto, čini me srećnom, lijepom, zaljubljenom ženom. Svakoj bi djevojci poželjela da ima muškarca kao ja. Zašto niko komentariše koliko sam srećna ispunjena, voljena žena, nego odmah gledaju materijalne stvari? Znate zašto? Zato što ih samo zanima ko mi je to kupio. Vidjećete kada se budemo vjenčali – poručila je Koraćeva.

Otkako je srećna u ljubavi sa uspješnim biznismenom Ana se smirila, sredila svoj život i vjeruje da će uskoro postati majka djevojčice.

– Vrijeme mi je da se ostvarim u najvažnijoj životnoj ulozi. Imam mirnu luku i mom dečku želim da rodim najljepšu djevojčicu. On je dečko za primjer i neko ko je uljepšao moj život- zaključuje ona. (ekskluziva.ba)