“Prodala sam se za 5.000 evra”: Udala se za 40 godina STARIJEG Švajcarca, zbog jednog se KAJE

Ispovijesti

“Prodala sam se za 5.000 evra”: Udala se za 40 godina STARIJEG Švajcarca, zbog jednog se KAJE

Ne prodajte se za nešto što je nekome mesečna plata, istakla je ona

Ispovest Srpkinje koja je ostavila sve i otišla u Švajcarsku, usijala je internet. Naime, njena priča bi možda i bila obična da ona svoju udaju nije doživela kao neku vrstu pro*titucije.

Želeći da na lakši način dođe do novca i podmiri, kako svoje, tako i troškove svoje porodice, upustila se u vezu zbog koje se sada kaje. Ovo je njena ispovest:

– Udata sam za čoveka koji je od mene stariji 40 godina. Upoznala sam ga kad sam čuvala decu u Švajcarskoj…. Nisam ja ni ružna, ni glupa, ni… Kada se sada osvrnem iza sebe, vidim da sam pobegla od svega što volim, da sam se “spasila” od svega za čime sada patim. Brojim dane kada ću u Srbiju. Kada odem u rodnu kuću zagrlim sve što mi je godinama bolo oči.

A on, moj muž, pomogao mi je oko kredita moje majke, oko dugova za struju u očevoj kući (naravno da sam dete razvedenih roditelja), oko dedine sahrane, bratu za ovo i ono…

Vidite, ja sam otisla u Švajcarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah… ima 40 godina više od mene. Jeste on super, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali star. Sve kad se skupi, pomogao mi je sa oko 5.000 evra. Sve ovo posle je bilo moje iživljavanje zato što mi se moglo.

Ja sam prodala sebe za 5.000 evra! A kakva je svadba bila… a što mi je “kavali” tašna bila… Bez obzira na celu situaciju, bez obzira što su vam možda i roditelji razvedeni, devojke, molim izdržite! Kajaćete se ako uradite kao ja. Ja želim i da vratim vreme, pa čak i godine da vratim.

Ne prodajte se za nešto što je nekome mesečna plata. Ja samo igrom sreće nisam tamo neka javna elitna sponzoruša, koje čak i ja mogu u ovom kontekstu da pomenem. Izdržite dok dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lako. Ne dozvolite da stradate ni zbog bližnjih – završila je devojka. (objektiv.rs)