Žena opisala zasedu MANIJAKA: Nakon pet godina otkrila mu IDENTITET, pa rešio da je surovo kazni

Svijet

Žena opisala zasedu MANIJAKA: Nakon pet godina otkrila mu IDENTITET, pa rešio da je surovo kazni

Osuuđen je na 16 godina zatvora zbog monstruoznog zločina koji je zauvek osakatio žrtvu

Oženjeni otac dvoje dece iz Barnlija u Engleskoj proganjao je i sil*vao ženu “da bi joj očitao lekciju” nakon što ga je prozvala da je napravio lažni profil na Fejsbuku kako bi varao svoju ženu, piše Dejli mejl.

Samozvani zavisnik Adam Keli (35) je u potrazi za ljubavnicom poslao eksplicitnu fotografiju svojoj budućoj žrtvi, ali je ona otkrila njegov pravi identitet.

U znak osvete Keli je čekao ženu da izađe sa posla i napao je iz zasede u jednoj uličici. Tu je povukao za kosu, oborio na zemlju i sil*vao je, a onda joj pripretio da će opet to uraditi ako nekome kaže.

Žrtva je celih pet godina ćutala o ovoj traumi, ali se na kraju poverila porodici i pozvala policiju.

Kako je otkriveno u istrazi Keli je vrebao u senci raskopčanih pantalona i nosio kon*om.

On je osuđen na 16 godina zatvora. Monstrum je priznao da ima problem, ali je negirao zločin.

Proćelavi i gojazni Keli je kontaktirao je iznenada svoju žrtvu koristeći nalog sa lažnom profilnom fotografijom. Poslao je ženi slike svojih genitalija, ali je žrtva shvatila ko je na njima i odbila ga.

Zločinac je pronašao njeno radno mesto i utvrdio kojim se putem vraća kući da bi je jedne noći zaskočio sa leđa.

– Osećala sam se kao da sam izgubila svaku kontrolu nad svojim životom nakon napada. Pokušala sam da nastavim sa životom i mislila sam da se mogu pretvarati da se to nikada nije dogodilo. Međutim dobila sam anksioznost, depresiju i napade panike i trebalo mi je nekoliko godina da se pomirim sa onim što se dogodilo pre nego što sam se na kraju poverila porodici i policiji – rekla je pred sudom žrtva čiji je identitet zaštićen.

Ona je dodala da je svedočenje pred sudom bila nešto najstrašnije što je mogla da zamisli jer se osećala kao da je ona na optuženičkoj klupi. (objektiv.rs)