(VIDEO) SA DEJANOM MI NEMA BUDUĆNOSTI, NEMAM ŽIVACA ZA NJEGA! Dalila presekla, donela konačnu odluku, Dragojević će GREBATI NA KAPIJI

Showbizz

(VIDEO) SA DEJANOM MI NEMA BUDUĆNOSTI, NEMAM ŽIVACA ZA NJEGA! Dalila presekla, donela konačnu odluku, Dragojević će GREBATI NA KAPIJI

Ivana Šopić ušetala je u Belu kuću. Prvo pitanje pročitala je Dalili Dragojević.

– Ako si bilaiskrena ako tako kažeš, što ne bnbudeš iskrena prema Dejanu i ne kkažeš mu da ne vidiš budućnost sa njimn – glasilo je pitanje.

– Ja sam to njemu rekla, a i sam je rekla. Nema budućnosti… Ne znam ja kako on shavta, kažem onako kako smatram da jeste, kad god smo bliski, znam šta mi zamera i ja isto počnem da zameram neke stvari. Smatram da sa ovim što se sada dešava, nema budućnbosti – rekla je Dragojevićka.

– Nekako si mi mnogo uverljivija kada razgovaraš sa Đedovićem, deluje mi kao da to ovde ublažiš – rekla je Ivana.

– Ne u ovom momentu, ali smatram da nema budućnosti. Ne kažem da se neće promenii, ali sam i njemu rekla jutros, da nemam živce da mu se pravdam i objašnjavam. On vlo dobro zna kakv samja, da sam uvek prebacivala i ja stvarno ne mogu da se objašnjavam – rekla je Dalila.

– Dva su različita razloga zato što zameraju jedno drugom…Ona zamera zato što je sujetna, a on zato što je voli – rekao je Đedović. (kurir.rs)

https://www.youtube.com/watch?v=opL6mCmKb9o&feature=emb_logo