DEJAN ZAVRŠIO U URGENTNOM, IMA 3 KOPČE NA GLAVI! Dragojevića još ne puštaju da se vrati u Zadrugu, a evo da li je bio SVESTAN!

Showbizz

DEJAN ZAVRŠIO U URGENTNOM, IMA 3 KOPČE NA GLAVI! Dragojevića još ne puštaju da se vrati u Zadrugu, a evo da li je bio SVESTAN!

Dejan Dragojević razbio je sebi glavu tokom žurke u Zadruzi, nakon čega je hitno prevezen u Urnegni centar.

Naime, kako prenosi Blic, Dejanu su ustanovljene velike posekotine, za koje je priznao da je neno sam sebi, pa su ga lekari odmah prosledili na ušivanje, zbog čega je dobio tri kopče na glavi. Tražili su mu da ispriča kako je došlo do toga, ali je on bio psihički “stabilan” i sve prilao bez zamuckivanja i laganja. Svi ostali parametri koji su provereni su bili dobri, ravnoteži je imao, nijhe bilo drugih povreda na telu.

Skidanje konca mu je zakazano za sedam dana, dok na dva dana treba da ide na previjanje rana.

Dragojević je bio u svesnom stanju kada je poslat kod neurohirurga. Ljudi u Urgentnom centru su ga prepoznali, a dodatno je privlačio pažnju jer je ceo bio krvav.

On je odmah pušten iz Urgentnog, a kako se navodi produkcija ga drži izvan Bele kuće zbog celokupne situacije koja se dogodila prethodne večeri.

Inače, naš fotoreporter je bio ispred Urgentnog sinoć nakon što se desio incident u “Zadruzi”. Tada je Dejan doveden za jednim članom produkcije i odmah mu je ukazana pomoć. (Kurir.rs/I.B/Blic)