Postupak gazde ZGROZIO sve: Nakon što je saznala da joj sestra UMIRE, šef joj uputio ove reči (VIDEO)

Zanimljivosti

Postupak gazde ZGROZIO sve: Nakon što je saznala da joj sestra UMIRE, šef joj uputio ove reči (VIDEO)

Hilari je u svom TikTok videu rekla kako ne može da predvidi šta će se dogoditi i da smrt nije nešto što se planira

Jedna žena je ispričala kako ju je šef kritikovao jer je samo dva sata ranije obavestila da ne može da dođe na posao jer je odjurila da vidi svoju sestru na samrti.

Hilari Zinks, iz Novog Meksika u SAD, rekla je da je besna i zgrožena zbog postupka svog poslodavca u restoranu gde je radila. Primila je telefonski poziv kad su je obavestili da je njena sestra u komi, jer je doživela moždani udar i da može da umre svakog trenutka.

Ona je poslala poruku šefu:

– Morala sam odmah da otputujem za Nevadu, sestra mi umire u bolnici. Obavestiću Vas kada mogu da se vratim na posao. Tako mi je žao što sam Vas ostavila na cedilu.

Ali ostala je zgrožena odgovorom svog šefa:

– Razumem i žao mi je zbog onoga što doživljavate. Zanima me zašto me obaveštavate dva sata pre vaše smene?

Hilari je u svom TikTok videu rekla kako ne može da predvidi šta će se dogoditi i da smrt nije nešto što se planira.

@hillary.zinks

this gets good. Wait until the end.

♬ original sound – Hillary Zinks

Ali se sabrala i ljubazno odgovorila. Međutim, nije ostala imuna na sledeću rečenicu svog pretpostavljenog koja je glasila:

– Danas imamo 50 porudžbina, a doći će samo dva člana osoblja za smenu. Uspećemo mi i bez vas, možemo to. Ali ovo je otežavajuća okolnost za ostale zaposlene.

Taj odgovor je razbesneo gospođu Zinks koja je uzvratila:

– Boli me uvo za 50 porudžbina i koliko će drugi ljudi morati da rade danas. Ako ste toliko zabrinuti, onda obucite odeću servera i pomozite. Isuse Hriste, pogledaj ovog čoveka. Zovite me ludom, ali nakon vaših komentara, ja nemam šta više s Vama da razgovaram.

Hilari je za medije rekla da joj se vlasnik objekta u kome je radila kasnije izvinio i da je njen šef ubrzo posle toga dobio otkaz. (objektiv.rs)