PITALA BIH HUSA KAKO BI MU BILO DA SE NJEGOVA SNAJKA KREČI PRED MILIONIMA! Biljana zapenila na Dalilinog oca: To je boleština!

Showbizz

PITALA BIH HUSA KAKO BI MU BILO DA SE NJEGOVA SNAJKA KREČI PRED MILIONIMA! Biljana zapenila na Dalilinog oca: To je boleština!

Majka Dejana Dragojevića, Biljana kaže da joj nije bilo lako da gleda svoju snajku Dalilu Dragojević dok vodi ljubav uživo na televiziji sa svojim ljubavnikom Filipom Carem.

Biljana kaže da su Dalilini roditelji nenormalni zato što navijaju za njihovo pomirenje i dodaje da njena snajka želi Dejana da gleda slomljenog i utučenog, prenosi Informer.

– Ona bi želela da moj Dejan samo gleda u onaj sto, da ćuti, da se ne čuje. Čim je veseo, čim je dobro njoj to smeta. Ne voli ga! Samo želi da ga uništi! Slušam njenu blesavu majku i blesavog oca. Kažu, voleli bi da se oni pomire. Navijaju za njihovu ljubav! Koju bre ljubav? Pa ko bi normalana želeo da se njih dvoje pomire! To je boleština! Nenormalna majka, nenormalan otac, pa ne može ni ona da ispadne normalna.

Biljana dodaje da joj je odvratno što Dalilin otac Huso želi da njih dvoje posle svega ostanu u braku:

– Pitala bih njenog oca da bi mi želeo da se pomire da je Dejan njegov sin, a da mu je ona snajka. Pa da gleda svoju snaju kako se na televiziji kreči pred milionima. Meni je bilo užasno dok sam to gledala. (Kurir.rs/Informer)