MARK JE OŽENJEN I OTAC TROJE DJECE, A OBLAČI SUKNJE I ŠTIKLE: OČI ĆE VAM STATI…

Zanimljivosti

MARK JE OŽENJEN I OTAC TROJE DJECE, A OBLAČI SUKNJE I ŠTIKLE: OČI ĆE VAM STATI…

Mark Bryan (61), inženjer robotike i oženjeni otac troje djece, postao je hit na društvenim mrežama zahvaljujući svojim nesvakidašnjim modnim odabirima.

Mark obožava nositi suknje i štikle. Svoju garderobu počeo je radikalno mijenjati prije četiri godine pa su sad štikle, pencil-suknje i gležnjače svakodnevni dio njegovih modnih kombinacija.

Više voli suknje nego haljine jer, kako kaže za BrightSide, suknje mu omogućuju kombiniranje više komada – može biti “muževno” odjeven iznad struka i rodno neutralan ispod struka. Kada je s djecom prvi put razgovarao o svojoj odjeći, pokušao im je objasniti da nema ničeg se*sualnog u njegovom načinu odijevanja i da se ne radi o tome da je njihov tata gej, kaže.

I djeca i supruga ga podržavaju, a supruga mu pomaže pri smišljanju kombinacija. Znao se susresti s negativnim komentarima i kombinacijama, no na to se ne osvrće.

– Ako me ljudi počnu ispitivati o se*sualnosti, pitam ih bi li ih to zanimalo da nosim hlače, kaže ovaj osebujni otac kojeg na Instagramu prati preko 600 hiljada ljudi.

Pogledajte neke od njegovih fotografija: (novi.ba)