(VIDEO) DALILA PONOVO PRIŠLA DEJANU! Pokušava na sve načine da se OPERE, pa uradila ono što niko nije OČEKIVAO OD NJE posle svega!

Showbizz

(VIDEO) DALILA PONOVO PRIŠLA DEJANU! Pokušava na sve načine da se OPERE, pa uradila ono što niko nije OČEKIVAO OD NJE posle svega!

Dalila Dragojević je ponovo prišla Dejanu u garderoberu, pa mu se izvinila za jučerašnji haos i scenu sa proslave srpske Nove godine:

– Samo da ti se izvinim za Matoru, za ono što sam te napala i štipala. Izrevoltirao si me, zato sam to uradila. Izvini za sve to, eto – rekla je Dalila, što niko nije očekivao od nje posle svega što je uradila bivšem mužu.

– Dobro – odgovorio je kratko Dejan.

– Ja sam te štipala jer si divljao tamo. I onda kad sam došla, nije trebalo da te štipam. Onda me je sve puklo. Kada sam shvatila da si povređen i ovako, otišla sam da lomim staklo. Tebe je odvele obezbeđenje i to je to. Došla sam do zaključka, da si se udarcima opametio i shvatio da ovde ne treba da imaš ovde ništa, pa čak ni tu normalnu komunikaciju. Ja znam da su ti mama i brat doneli stvari do kapije.

– Došli su da me vide. Stvari mi je doneo David sutra dan. Tvoje ponašanje je moglo da bude normalno nego si nadrkana, odvratna i bezobrazna. Opet ćeš me iznervirati. Da li sam pokušao da pređem preko svega? – pitao je Dejan.

– Valjda jesi. Vidiš kako ti mene povređuješ. Rekao si da od najgore praviš najbolju – rekla je Dalila. (Kurir.rs/I.B.)

https://www.youtube.com/watch?v=smgzsSZyR0g&feature=emb_logo