Miljana otišla u Doboj i sahranila živog Zolu: Ponijela crno bijelu fotografiju, njegovoj majci izjavila saučešće!

Showbizz

Miljana otišla u Doboj i sahranila živog Zolu: Ponijela crno bijelu fotografiju, njegovoj majci izjavila saučešće!

Miljana Kulić šokirala je javnost kada je na svom Jutjub kanalu objavila snimak na kojem “sahranila” živog Lazara Čolića Zolu sa kojim je raskinula u “Zadruzi” i zbog kojeg je diskvalifikovana iz rijalitija.

Ona je posjetila njegovo rodno mjesto Doboj, gdje je otišla da kupi crninu, a potom se uputila na groblje, sa sve njegovom fotografijom u crno – bijeloj boji.

“On je preminuo. Danas mu dajem pomen. Nisam bila na sahrani jer sam bila u rijalitiju, a sad moram da odem da ispoštujem. U Doboju je sahrana, majka mu je bila tog dana. Kad svi budu otšli, da se ne bih susrela sa njima, idem sada”, pričala je Miljana i dodala:

“Bosi, njegovoj majci, sam izjavila saučešće. E, moj ti. Došla sam ti na četrdesetodnevni pomen, jer si bio u rijalitiju sahranjen. Ja sam bila u Zadruzi kad si umro za mene. Jednostavno si me izdao kao čovjeka i za mene si pokojni i da ti dam pomen iako nisi zaslužio”, govorila je Miljana.

“Ipak, sa tobom sam provela tri godine. Neka ti je laka zemlja. Ovdje je sahranjen Zola, umro je za mene. Nije mi teško. Nije mi žao jer da sam ostala u tom odnosu umrla bih i ja. Bio si moja beba. Palim ti posljednju cigaretu”, govorila je Kulićeva u klipu.

“Sahranjujem njegovu dušu, sahranjujem njegov lik i djelo, njegovu potenciju, apsolutno sve. Tako da, Zolice, kako si nekad bio, a sad si mrtav za mene. Posljednji put da ispušimo cigaretu. Ni ovo nisi zaslužio, da ti dođem na četrdesetodnevni pomen”. (ekskluziva.ba)