Horor na Sonjinoj sahrani: U kovčegu ležala NEPOZNATA žena u njenom VEŠU, sa njenim nakitom

Zanimljivosti

Horor na Sonjinoj sahrani: U kovčegu ležala NEPOZNATA žena u njenom VEŠU, sa njenim nakitom

Rodbina je doživela veliki šok

Sahrane umeju da budu bolne, ali svakako i neprijatne. U to se posebno uverila i jedna porodica u Kolumbusu u Ohaju kada je otvorila kovčeg svoje voljene Sonje Vajt kako bi se po poslednji put oprostili od nje, a u kovčegu zatekli telo stranca, odnosno nepoznate žene.

Sonja je preminula 6. januara u 51. godini, a njeno telo je preuzela Pogrebna služba Marlana Gerija, te je verovatno u međuvremenu došlo do greške kada su kovčezi u pitanju, te je u kovčegu planiranom za Sonjinu sahranu završila nepoznata žena. U njenoj odeći, s njenim nakitom!

-Kada smo otvorili kovčeg, bilo je drugo telo u njemu. Sa njenom odećom na sebi. U njenom donjem vešu. S njenim minđušama. Sa njenom perikom. Bili smo veoma iznenađeni. Svi smo plakali. Bilo je traumatično. Niko ne bi trebalo da prolazi kroz to sa svojom voljenom osobom, rekla je Lisa Harden, Sonjina rođaka.

Sestra pokojnice, Kišija Givens, rekla je da su pogrebnom zavodu upućeni konkretni zahtevi, uključujući crveni kovčeg jer je bila veliki obožavatelj sportskog tima “Ohajo Stejt Bakajs”.

-Sve što smo odabrali za moju sestru, izabrali smo s ljubavlju. Upravo ono što smo mislili da će joj se dopasti, pa smo očekivali i da se pogrebna služba prema njoj isto ophodi. A biti tako nemaran prema nečijem članu porodice je neoprostivo, rekla je Givens.

O ovom bizarnom incidentu oglasila se i ćerka pokojnice Kortni koja je rekla kako je njena majka iznenada umrla, te da je mešanje tela koje se dogodilo izazvalo užasno iskustvo.

Porodica je još rekla za “ABC” da je pogrebno preduzeće obećalo da će platiti pogrebne usluge zbog zabune, te da planiraju da ulože zvaničnu žalbu Odboru za balzamovanje i pogrebne usluge države Ohajo. Pogrebno preduzeće Marlan Geri nije odmah odgovorilo na zahtev za komentar. (objektiv.rs)