MUŽ ME PROBUDIO USRED NOĆI SA SUZAMA U OČIMA, A IMAO JE JEDAN NEVJEROVATAN ZAHTJEV: Poslije onoga što sam čula i ja sam počela da plačem!

Ispovijesti

MUŽ ME PROBUDIO USRED NOĆI SA SUZAMA U OČIMA, A IMAO JE JEDAN NEVJEROVATAN ZAHTJEV: Poslije onoga što sam čula i ja sam počela da plačem!

Žena koja je željela da ostane anonimna podijelila je šta joj se desilo usred noći sa suprugom koji je 4 godine mlađi od nje.

Ona ima 31. godinu, a muž joj je predložio da ubrizga botokos, pa je čak počeo da plače zbog njenog izgleda. Odlučila je da sve objavi na jednom sajtu.

“Moj muž i ja u braku smo manje od šest mjeseci, a prije toga smo bili zajedno pet godina. Počeo je da se udaljava od mene, a kada bih ga pitala što se događa, rekao bi mi kako ga nešto muči, ali nije želio da kaže šta”, započela je žena i otkrila da njen suprug nije želio da kaže šta ga muči do jedne noći.

“Jedne me noći probudio u suzama. Vrlo ozbiljno me pogledao i pitao mogu li da razmislim o tome da se podvrgnem botoksu”, napisala je i dodala kako joj je suprug rekao da se svaki put razočara kada se ona nasmije.

“Ako već u mojoj 31. godini smatra da sam stara žena, šta li će tek biti kasnije? Kako ćemo imati djecu zajedno? Kako da se ikad više osećam privlačno? Ne želim botoks. Uvijek sam htjela da starim prirodno i u vlastitoj koži. Volim da se smijem i rekli su mi da je osmijeh moj najveći atribut. Ali, očito moja sreća uzrokuje bol mom suprugu”, zaključuje žena.

Ljudi koji su komentarisali ovu objavu su stali na stranu šokirane žene.

“Trebalo bi da budeš sa nekim ko ne pokušava da promjeni tvoj izgled”, neko joj je poručio. “To je nenormalno”, bio je još jedan od komentara. (novi.ba)