PILA SAM OVU TEČNOST 7 DANA NA PRAZAN ŽELUDAC: Evo kako mi sad izgleda TIJELO I LICE – odmah ćete probati isto

Zdravlje

PILA SAM OVU TEČNOST 7 DANA NA PRAZAN ŽELUDAC: Evo kako mi sad izgleda TIJELO I LICE – odmah ćete probati isto

Pijenje vode na tašte ima određene benefite za organizam. Ali kada u 2,5 dcl vode dodamo pola iscijeđenog soka od limuna, tada nastaju očiglednije promjene

Dobro je poznato kakvi su benefiti limuna kada je u pitanju zdravlje i da u sebi sadrži vitamine. Ali se pitamo da li pijenje vode sa limunom zaista daje dobre efekte za organizam?

To je odlučila da provjeri Đanluka Roso, koja je pristala na izazov da nedjelju dana pije samo vodu sa limunom. Verovatno ste i sami čuli o brojnim ljekovitim sastojcima limuna koji se spominje i kao prirodni antibiotik, ističe da njegova blagodat za imunitet, prirodni je antiseptik i pomaže da se ublaže glavobolja i menstrualni bolovi.

Pojedinci tvrde da im voda sa limunom pomaže da očiste lice od akni. Roso je nedelju dana pila 2.5 dcl vode sa pola isceđenog limuna ujutru na tašte. Kaže da je već pred kraj nedjelje primjijetila da joj je koža čistija i svjetlija.

– Neki recepti koje sam pronašla kažu da voda treba biti topla, ali mi je to, iskreno, bilo bljutavo pa sam se odlučila za svježiju varijantu, a na moje iznenađenje, brzo sam vidjela rezultate. Lice mi se očistilo od bubuljica, čak i od manjih tamnih pigmentacijskih mrlja i koža mi je bila gotovo besprijekorna: bez upala ili viška sebuma i bez novih tamnih mrlja. Osim toga, postala je i puno mekša na dodir i dosta svhetlija – piše Ruso za Insajder. Inače, voda s limunom jedan je od načina za unošenje potrebne količine C vitamina i za povećanje hidratacije. (novi.ba)